Familia regală britanică a împărtășit imagini de colecție cu Archie, care a împlinit trei ani

Prințul Archie a împlinit trei ani, iar familia regală britanică a împărtășit fotografii adorabile cu fiul lui Meghan Markle și a Prințului Harry.

Familia regală britanică a împărtășit imagini de colecție cu Archie, care a împlinit trei ani

Familia regală britanică i-a urat Prințului Archie un călduros „La mulți ani” printr-o serie de fotografii adorabile. Fiul ducelui și al ducesei de Sussex și-a sărbătorit vineri cea de-a treia aniversare, iar Regina Elisabeta a II-a, Kate Middleton și Prințul William au marcat evenimentul pe rețelele de socializare.

Familia regală britanică i-a făcut urări publice Prințului Archie de ziua lui de naștere

Contul oficial de Twitter al reginei Elisabeta a distribuit o fotografie memorabilă a lui Archie, care a fost făcută la doar câteva zile după ce s-a născut. Prima imagine în care Archie a apărut alături de străbunica sa, dar și de Prințul Philip a surprins un moment istoric al familiei, iar Regina a distribuit aceeași imagine cu ocazia aniversării de 3 ani a micuțului. Regina Elisabeta se mândrește cu un zâmbet larg în fotografia de colecție, în timp ce Doria, mama lui Meghan Markle, radiază de fericire.

„Îi urez lui Archie Mountbatten-Windsor o zi de naștere de 3 ani foarte fericită”, se arată în descrierea postării.

Kate Middleton și prințul William au împărtășit, de asemenea, o fotografie de familie cu Archie pe contul lor de Twitter. Ducii de Cambridge au postat o imagine de la botezul fiului Prințului Harry. Evenimentul a avut loc la capela privată a reginei Elisabeta de la Castelul Windsor și au participat în total aproximativ 25 de membri apropiați ai familiei și prieteni, inclusiv mama lui Meghan, Doria Ragland, prințul William și Kate Middleton, precum și prințul Charles și soția sa Camilla, ducesă de Cornwall.

„Îi dorim lui Archie o aniversare de 3 ani foarte fericită!”, se arată în postarea acestora, care împărtășește un moment de la botezul regal al lui Archie din iulie 2019.

Prințul Charles și Camilla, ducesa de Cornwall, au redistribuit pe contul lor oficial imaginea Reginei de ziua de naștere a lui Archie. Aceștia au adăugat propriul lor mesaj, urându-i acestuia „La mulți ani!”.

Meghan Markle și Prințul, prezenți la Jubileul Reginei în Marea Britanie

În timp ce relațiile dintre ducele și ducesa de Sussex și membrii familiei regale rămân tensionate, cuplul, care locuiește în Montecito, California, a călătorit recent în Marea Britanie pentru a o vizita pe regina, bunica lui Harry. De asemenea, se pare că Meghan Markle și Prințul Harry vor participa la Jubileu Reginei în Marea Britanie.

„Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, sunt încântați și onorați să participe cu copiii lor la sărbătorirea Jubileului de Platină al Reginei în luna iunie a acestui an”, potrivit unui purtător de cuvânt al cuplului.

Va fi prima dată când Lili, care s-a născut anul trecut în California, va vizita țara natală a tatălui ei. Lilibet va sărbători probabil chiar și prima ei zi de naștere, pe 4 iunie, în timpul călătoriei. Vestea vine la scurt timp după ce regina Elisabeta a anunțat că doar membrii activi ai familiei regale vor apărea la celebrul balcon la Palatul Buckingham.

Prințul Harry, în vârstă de 37 de ani, și Meghan, în vârstă de 40 de ani, nu vor lua parte la această apariție. Unchiul lui Harry, prințul Andrew, care nu mai este un membru al familiei regale în activitate ca urmare a asocierii sale cu Jeffrey Epstein, condamnat pentru infracțiuni sexuale, nu va fi, de asemenea, inclus la balcon.

Citește și:
Ce crede Andreea Esca despre relația fiicei sale, Alexia Eram, cu Mario Fresh

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people