Noi detalii despre acuzațiile de bullying care i-au fost aduse lui Meghan Markle

Omid Scobie și Carolyn Durand, autorii cărții Finding Freedom, susțin că doi dintre foștii angajați ai lui Meghan Markle și-au retras plângerile pe care le intentaseră împotriva Ducesei de Sussex.

Noi detalii despre acuzațiile de bullying care i-au fost aduse lui Meghan Markle

La începutul lunii martie, cu doar câteva zile inainte de lansarea mult controversatului interviu cu Oprah, mai mulți foști angajați ai lui Meghan Markle au susținut că au fost agresați în nenumărate rânduri de ducesa de Sussex. Cu toate că identitatea lor nu a fost dezvăluită, poveștile lor au fost publicate în The Sunday Times. Aceștia au afirmat că au fost victimele bullying-ului și că atitudinea lui Meghan chiar i-a determinat pe doi dintre ei să părăsească Palatul.

Aceeași publicație a raportat că fostul secretar de comunicare al cuplului, Jason Knauf, a depus o plângere în octombrie 2018, prin care încerca să îi convingă pe membrii familiei regale își protejeze personalul. De asemenea, a fost sugerat și faptul că nu a fost făcută nicio investigație în acest sens.

Omid Scobie și Carolyn Durand, autorii cărții Finding Freedom, oferă acum noi detalii despre întreaga controversă. Potrivit acestora, se pare că două dintre persoanele despre care Knauf a declarat că au fost agresate de Meghan Markle, și-ar fi retras plângerile pe care le intentaseră împotriva Ducesei de Sussex.

Un purtător de cuvânt al acesteia a declarat pentru E! News că „Ducesa este întristată de acest ultim atac la adresa caracterului său, mai ales fiindcă ea însăși a fost ținta bullying-ului și i-a sprijinit pe cei care au experimentat durere și traume. Este hotărâtă să își continue munca, să aducă compasiune în întreaga lume și va continua să fie un exemplu făcând ceea ce este corect și bine.”

Avocații lui Meghan au declarat pentru The Sunday Times că Ducesa de Sussex a crezut că personalul ei era fericit și au negat acuzațiile conform cărora ea și prințul Harry ar fi agresat-o pe secretara lor, Samantha Cohen. În acest context, Palatul Buckingham a lansat o anchetă pentru a investiga dacă acuzațiile sunt reale. Decizia finală trebuia să apară în luna iunie, însă acum, The Times anunță că verdictul va fi prezentat cel mai probabil anul viitor.

O sursă a declarat pentru The Mirror că această investigație ar putea duce la un conflict puternic între Meghan și Palatul Buckingham. „Pare că va exista o confruntare brutală între Palat și Ducesa de Sussex, care contestă toate acuzațiile care îi sunt aduse. Palatul ia foarte în serios fiecare acuzație și dorește să ajungă la adevărul problemei și să se asigure că cei care aduc acuzațiile sunt ascultați.”

Citește și:
Ce părere a avut, de fapt, familia regală despre absența lui Meghan Markle de la înmormântarea Prințul Philip

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people