Decizia radicală luată de Prințul William și Kate Middleton după Jubileul de Platină

Familia Prințului William se va muta mai aproape de Regina Elisabeta a II-a.

Decizia radicală luată de Prințul William și Kate Middleton după Jubileul de Platină

Potrivit mai multor surse, Ducii de Cambridge și cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis vor părăsi Londra și se vor muta la Windsor. Conform publicației US Sun, aceștia se vor muta la Adelaide Cottage, o proprietate care în ultimii 60 de ani a fost locuită de diverși prieteni apropiați ai familiei regale. De asemenea, se pare că William și Kate au și găsit în Berkshire o școală potrivită pentru cei trei copii ai lor.

Momentan, Ducii de Cambridge își petrec timpul fie la Kensington Palace, fie la casa de vacanță din Norfolk.

„Anmer Hall era o opțiune bună atunci când William era pilot de elicopter în estul Angliei. Și era utilă pentru Crăciunurile de la Sandringham, dar acum nu mai este o opțiune. E prea departe pentru a pleca doar în weekend. Windsor în schimb e un compromis perfect. Analizează opțiunile din zonă”, a declarat o sursă potrivit Daily Mail.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Dacă ar alege să se mute în Windsor, Ducii de Cambridge ar fi mai aproape nu numai de Regina Elisabeta a II-a, ci și de familia lui Kate. Părinții acesteia, Michael și Carole Middleton, locuiesc în Bucklebury, un sat situat la doar 65 de kilometri de Windsor. În plus, cum disensiunile dintre Prințul Harry și Regina Elisabeta a II-a continuă, mutarea celor doi ar fi un ajutor moral important pentru suverană.

Însă, chiar dacă se vor muta, Prințul William și Kate Middleton își vor păstra și locuința din Londra, precum și moșia Anmer Hall din Norfolk. De asemenea, se pare că Regina Elisabeta a II-a ar fi avut discuții și cu Prințul Andrew, căruia i-ar fi sugerat să se mute în Scoția pentru a sta cât mai departe de ochii presei și ai publicului.

Citește și:
Prințul George, reacție inedită la adresa fratelui său, Prințul Louis, după Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video