Prințul George, reacție inedită la adresa fratelui său, Prințul Louis, după Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

Prințul George a fost amuzat de gesturile haioase ale fratelui său mai mic, Prințul Louis.

Prințul George, reacție inedită la adresa fratelui său, Prințul Louis, după Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

Fiul prințului William și al lui Kate Middleton,Prințul George, a fost amuzat de comportamentul agitat al fratelui său mai mic, Prințul Louis, în timpul ceremonieiJubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. George, în vârstă de 8 ani, a fost văzut chicotind și acoperindu-și ochii cu mâinile în timp ce Louis, în vârstă de 4 ani, și-a ridicat brațele spre cer și a arătat două semne de pace cu degetele.

Prințul George, amuzat de gesturile fratelui său mai mic

Copilul cel mare al Ducilor de Cambridge abia s-a putut stăpâni și s-a întors spre tatăl său, care, de asemenea, părea amuzat în timp ce mezinul cuplului făcea năzbâtii la câteva locuri mai jos în rând. În timp ce George a părut să se distreze de isprăvile lui Louis, sora lor, prințesaCharlotte, a luat asupra sa sarcina de a încerca să-l facă pe fratele ei mai mic să se comporte protocolar, dar fără succes.

O înregistrare video, devenită acum virală, îl arată pe Prințul Louis în timp ce își ducea pumnul la gură înainte ca Prințesa Charlotte să-i ia mâna de pe față. Charlotte intervenise, de asemenea, pentru a-l împiedica pe Louis să facă excesiv cu mâna către spectatori în timp ce se plimba într-o trăsură cu George, mama și bunica lor în timpul paradei Trooping the Colour, joia trecută.

Summer Fashion Inspiration cu Maurice Munteanu
Editorul de modă ELLE Maurice Munteanu îți arată cum să porți cu succes piesele noului sezon

Prințul Louis a atras toate privirile la Jubileul de Platină al Reginei

Prințul Louis a furat spectacolul cu fețele sale amuzante și cu mișcările caraghioase în timpul celor patru zile de festivități, atât de mult încât fotografiile cu el au inspirat mai multe meme-uri virale. O fotografie cu Louis țipând și acoperindu-și urechile în timp ce stătea alături de regina în vârstă de 96 de ani a cuprins, de asemenea, internetul cu descrieri pline de umor.

Citește și:
Noi tensiuni între Netflix și Ducii de Sussex. Care este motivul

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people