Cum arăta Kate Middleton în perioada facultății. Imaginea inedită publicată pentru prima oară

Înainte ca Ducesa de Cambridge să ajungă una dintre cele mai faimoase persoane din lume, aceasta era o studentă cât se poate de normală și extrem de "rușinoasă."

Cum arăta Kate Middleton în perioada facultății. Imaginea inedită publicată pentru prima oară

Celebrul fotograf Arthur Edwards a publicat recent o fotografie cu Kate Middleton din perioada facultății. Este pentru prima oară când această imagine ajunge în atenția publicului, oferindu-ne astfel șansa să descoperim o altă față a Ducesei de Cambridge.

În poza din 2005 o putem vedea pe Kate Middleton purtând o ținută extrem de relaxată, compusă dintr-o pereche de jeanși, o jachetă verde și o eșarfă neagră.

„Habar nu aveam cine era”, a mărturisit Edwards despre Kate, care la vremea respectivă încă nu intrase în atenția presei. „Atunci nu ai fi crezut că această tânără femeie va ajunge viitoarea noastră regină”, a adăugat fotograful.

Kate Middleton și Prințul William s-au cunoscut în timpul facultații, încă din 2001, ca studenți ai Universității St. Andrews din Scoția. „Cu siguranță aveau o chimie”, remarcă Laura Warshauer, studentă și ea la aceeași universitate și colegă de apartament cu cei doi.

„De fiecare dată când Kate era în cameră, Will era atent la ea, evident”, continuă Warshauer. „Când stăteam la prânz în sala de mese și ei doi vorbeau, era minunat să vezi cât de natural venea totul, cum aveau atât de multe să își spună. Acum că îmi amintesc, erau toate momentele astea mărunte – chiar anumite momente în care îmi spuneam: „Uau, asta chiar ar putea fi ceva.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Și chiar așa a fost – din al doilea an de facultate, cei doi s-au mutat împreună cu alți doi prieteni, într-un apartament cu 4 camere, și erau adeseori văzuți venind la cursuri împreună.

Kate Middleton și Prințul William au vorbit de asemenea despre primele momente ale relației lor.

„Cred că m-am înroșit toată când te-am întâlnit prima dată, eram foarte timidă și emoționată că urmează să te cunosc”, a recunoscut Kate Middleton, spre soțul ei. „Ne-a luat ceva timp să ajungem să ne cunoaștem, dar am devenit totuși prieteni apropiați, chiar destul de devreme.”

„Ne-am mutat împreună ca prieteni. Locuiam și cu alți colegi, de asemenea, și cumva de acolo a înflorit totul”, a adăugat și Prințul William. „Pur și simplu ne vedeam mai mult și stăteam mai mult unul cu celălalt.”

Kate Middleton și Prințul William au împlinit anul trecut 10 ani de căsnicie, ocazie cu care le-au oferit fanilor lor acces în culisele vieții regale și ale relației lor – ei au făcut publice pe Instagram și imagini rare cu viața de acasă, alături de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, dar și două fotografii romantice făcute de britanicul Chris Floyd la Palatul Kensington.

Citește și:
Școala frecventată de Prințesa Charlotte are o regulă cel puțin ciudată pentru elevi

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din video