Cine sunt cele două femei celebre cu care Prințul William ar fi avut „relații online” înainte de a se căsători cu Kate Middleton

Potrivit autorului Christopher Andersen, Prințul William ar fi avut conversații telefonice și ar fi făcut schimb de e-mail-uri cu Britney Spears și Lauren Bush.

Cine sunt cele două femei celebre cu care Prințul William ar fi avut „relații online” înainte de a se căsători cu Kate Middleton

Prințul William și Kate Middleton formează un cuplu de mai bine de 15 ani, așa că viața amoroasă a Ducelui de Cambridge este rareori adusă în atenția publicului. Însă recent, biograful Christopher Andersen a dezvăluit că înainte ca cei doi să aibă o relație, Prințul William ar fi fost extrem de apropiat de două femei celebre. Cu toate acestea, cu ambele ar fi avut doar o relație „virtuală”, bazată pe un schimb de e-mail-uri sau de telefoane.

Prima dintre acestea, spune Andersen, este Britney Spears. „Au încercat să fie împreună când erau tineri… E posibil să fi avut loc conversații telefonice, dar nu îmi amintesc să fi reușit să se întâlnească în acea perioada”, a declarat autorul pentru Us Weekly. Această poveste a fost confirmată și de Spears, care spunea în 2002 că au „schimbat câteva e-mail-uri”, și că el ar fi trebuit să vină să o vadă, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat în cele din urmă.

Cea de-a două femeie de care Prințul William ar fi fost apropiat este Lauren Bush, nepoata fostului președinte George H.W. Bush. „Prințul William a avut o relație virtuală asemănătoare și cu Lauren Bush – model și nepoata președintelui Bush”, a adăugat Andersen.

CONȚINUT VIDEO ELLE

După cum bine știm deja, niciuna dintre aceste relații nu a funcționat, Prințul William ajungând să se îndrăgostească de Kate Middleton, pe atunci colega sa de la Universitatea St. Andrews.

Kate Middleton și Prințul William au sărbătorit anul acesta zece ani de căsnicie, prilej cu care foștii colegi de facultate ai Ducilor de Cambridge au făcut o serie de dezvăluiri inedite despre începuturile relației lor. „Cu siguranță aveau o chimie”, remarcă Laura Warshauer, studentă și ea la aceeași universitate și colegă de apartament cu cei doi pentru publicația People.

„De fiecare dată când Kate era în cameră, Will era atent la ea, evident”, continuă Warshauer. „Când stăteam la prânz în sala de mese și ei doi vorbeau, era minunat să vezi cât de natural venea totul, cum aveau atât de multe să își spună. Acum că îmi amintesc, erau toate momentele astea mărunte – chiar anumite momente în care îmi spuneam: „Wow, asta chiar ar putea fi ceva.”

Kate și William au vorbit de asemenea despre primele momente ale relației lor. „Cred că m-am înroșit toată când te-am întâlnit prima dată, eram foarte timidă și emoționată că urmează să te cunosc”, a recunoscut Kate Middleton, spre soțul ei. „Ne-a luat ceva timp să ajungem să ne cunoaștem, dar am devenit totuși prieteni apropiați, chiar destul de devreme.”

„Ne-am mutat împreună ca prieteni. Locuiam și cu alți colegi, de asemenea, și cumva de acolo a înflorit totul”, a adăugat și Prințul William. „Pur și simplu ne vedeam mai mult și stăteam mai mult unul cu celălalt.”

Citește și:
Cea mai recentă apariție publică a lui Kate Middleton are o legătură neașteptată cu Regina

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video