Kate Middleton, apariție elegantă într-o ținută asemănătoare cu cea purtată de Prințesa Diana în 1992

Kate Middleton a reușit și de această dată să atragă privirile tururor cu o ținută pe care a purtat-o în cadrul turneului regal din Scoția.

Kate Middleton, apariție elegantă într-o ținută asemănătoare cu cea purtată de Prințesa Diana în 1992

Kate Middleton s-a alăturat Prințului William în turneul din Scoția. Cei doi vor petrece câteva zile în Scoția și au anumite locuri de vizitat în această perioadă.

Kate Middleton și Prințul William au mers într-o vizită la o organizație caritabilă, Turning Point Scotland, ocazie cu care au aflat de sprijinul pe care aceasta îl oferă persoanelor fără adăpost sau care se confruntă cu probleme legate de sănătate mintală, consum de alcool și droguri. În cadrul acestei vizite, Kate Middleton a purtat un blazer de la Zara și o fustă midi de la Hope, ambele într-o nuanță similară de albastru. Ea a accesorizat această ținută cu o pereche de pantofi și o geantă, amândouă având o nuanță asemănătoare de bej. Ea a avut și o mască de protecție cu model floral.

Ținuta aleasă de Kate Middleton ne duce foarte mult cu gândul la o ținută purtată de Prințesa Diana pe 9 septembrie 1992. De altfel, nu este pentru prima dată când Ducesa de Cambridge o onorează pe Prințesa Diana prin intermediul vestimentației sale. 

Acum câteva zile, Ducele de Cambridge a luat parte la un eveniment în Scoția și a ținut un discurs în cadrul căruia a vorbit despre amintirile sale legate de această țară, atât despre cele frumoase, cât și cele triste. „Scoția este incredibil de importantă pentru mine și va avea întotdeauna un loc special în inima mea. Vin în Scoția de când eram mic. Pe măsură ce am crescut, am văzut cum bunica mea se bucură de fiecare minut pe care îl petrece aici. Scoția este sursa unora dintre cele mai frumoase, dar și triste amintiri din viața mea. Este și cel mai trist loc al meu. Eram la Castelul Balmoral când mi s-a spus că mama a murit.”

Ducele de Cambridge a adus în discuție și momentul în care a întâlnit-o pe Kate Middleton. „Și totuși, pe lângă această amintire dureroasă, am și una fericită. Pentru că tocmai aici, în Scoția, am cunoscut-o pentru prima dată pe Catherine. Nu mai e cazul să spun că orașul în care te întâlnești cu viitoarea ta soție deține un loc cu totul special în inima ta”, a adăugat Prințul William.

Kate Middleton și Prințul William vor petrece 7 zile în Scoția și vor revizita Universitatea St. Andrews, acolo unde s-au și cunoscut ca studenți în urmă cu 20 de ani în timp ce urmau un curs de istoria artei. Ducele și Ducesa de Cambridge vor discuta cu studenții pentru a afla cum s-au descurcat aceștia pe durata pandemiei, potrivit declarațiilor Palatului Kensington.

Citește și:
E oficial! BBC recunoaște că Prințesa Diana a fost manipulată pentru a le acorda interviul exploziv din 1995. Reacțiile lui William și Harry

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people