Imagini romantice cu Ducii de Cambridge, publicate la aniversarea a 10 ani de căsătorie

Două imagini romantice înfățișându-i pe Prințul William și Kate Middleton au fost publicate pentru a marca un deceniu de la nunta cuplului, urmărită de 2,4 miliarde de oameni în întreaga lume.

Imagini romantice cu Ducii de Cambridge, publicate la aniversarea a 10 ani de căsătorie

Două imagini romantice înfățișându-i pe Kate Middleton și pe Prințul William reprezintă modalitatea prin care cei doi au ales să își celebreze în fața lumii întregi aniversarea a 10 ani de la nuntă. Fotografiile au fost făcute la Kensington Palace, de către fotograful Chris Floyd.

În special una dintre cele două imagini romantice cu Ducii de Cambridge impresionează, în parte pentru că pare mai intimă decât cele publicate oficial până acum, dar și pentru că amintește de portretul prin care aceștia celebrau logodna, în urmă cu 11 ani. În fotografie, Kate Middleton zâmbește și își apleacă ușor capul pe umărul Prințului William, acesta fiind, la rândul său, zâmbitor. În cea de-a doua imagine, cuplul regal se ține de mâini.


De la momentul la care au mers împreună în fața altarului de la Westminster Abbey, în ceremonia care a avut loc pe 29 aprilie 2011, William și Kate au avut parte de multiple oportunități de a arăta în fața lumii afecțiunea pe care și-o poartă (poți vedea aici o galerie cu imagini de colecție cu cei doi), dar niciodată nu au mai publicat portrete oficiale care să îi arate atât de apropiați așa cum o fac cele două imagini romantice realizate de Floyd, fotograful britanic care a devenit cunoscut imortalizând scena muzicală britanică încă din anii 1990, în era Britpop.

De la căsătoria din 2011, Ducii de Cambridge au sărbătorit venirea pe lume a trei copii, Prințul George, în vârstă de șapte ani, Prințesa Charlotte, care va împlini duminică, pe 2 mai, șase ani, și Prințul Louis, care a aniversat recent trei ani, la doar câteva zile după ce străbunica lui, Regina Elisabeta a II-a, a aniversat 95 de ani.

CONȚINUT VIDEO ELLE

William și Kate și-au petrecut primii ani ca tineri căsătoriți în North Wales, unde Prințul lucra alături de Royal Air Force. Acum, ei se ocupă mai ales de angajamentele pe care le impune coroana, pe care le-au reluat recent, după decesul Prințului Philip, întâlnindu-se cu beneficiarii Cheesy Waffles Project (CWP), un proiect care se ocupă de tineri cu cerințe speciale de învățare. Același proiect s-a numărat printre beneficiarii fondurilor strânse în urma nunții ducilor, o aluzie pragmatică, dar și înduioșătoare, la acele vremuri, transmițând același mesaj de stabilitate în relație ca cele două imagini romantice de-abia publicate.

Citește și:
Keanu Reeves are un look nou și este greu de recunoscut

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video