Ducii de Cambridge aniversează 10 ani de la nunta lor fabuloasă. IMAGINI DE COLECȚIE

Prințul William și Kate Middleton aniversează pe 29 aprilie 10 ani de la nunta lor care a fost urmărită și admirată de întreaga lume. Vezi cele mai frumoase imagini înfățișând cuplul regal.

Ducii de Cambridge aniversează 10 ani de când și-au unit în mod oficial destinele în fața arhiepiscopului de Canterbury și a lumii întregi, pe 29 aprilie 2011. Cei doi s-au căsătorit la catedrala Westminster din Londra, după o relație de durată.

Cei doi s-au cunoscut încă din copilărie, când Ducele de Cambridge avea doar 9 ani și a participat la un meci de hochei la școala la care studia Kate, însă au început să se vadă frecvent în 2001, urmând cursurile aceleiași școli. După doi ani ca prieteni, au devenit un cuplu, iar biograful Andrew Morton susține în volumul publicat despre aceștia că, la debutul relației lor, în 2003, Prințul William „a tratat-o pe Kate ca pe o persoană care îl slujește”. Chiar aceste lucruri le-au adus probleme în relație, deși au trecut peste ele, astfel încât acum aniversează 10 ani de mariaj, alături de cei trei copii ai lor. „Wiliam putea fi o prezență dificilă în anumite momente, iar Kate se simțea neapreciată – era tratată mai mult ca o persoană care îl slujește decât ca o iubită”, mai scria Morton.

Logodna a avut loc pe 20 octombrie 2010, când William și Kate se aflau în vacanță în Kenya și când Prințul, al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, i-a oferit alesei sale inelul de logodnă care i-a aparținut Prințesei Diana, celebrul inel de aur alb cu un safir mare, oval, înconjurat de 14 diamante.

Pe 29 aprilie 2021, William și Kate aniversează 10 ani de la momentul în care au spus da, într-un eveniment emoționant și de-a dreptul impresionant din punctul de vedere al desfășurării de forțe și care a fost urmărit de 2,4 miliarde de persoane. Nunta lor de vis, care a culminat, conform obiceiului, cu o plimbare cu caleașca către palatul Buckingham, în ovațiile mulțimii entuziasmate, și cu tradiționala ieșire la balconul palatului, a rămas una dintre cele mai spectaculoase nunți regale.

Cum cei doi aniversează 10 ani de la nuntă, timp în care s-au născut, pe rând, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, dar în familia regală au și avut loc schimbări dramatice, precum decesul Prințului Philip, dar și criza generată de ruptura cu Prințul Harry și Meghan Markle, îți propunem să îi urmărești pe cei doi duci în cele mai frumoase imagini realizate de-a lungul relației lor.

Citește și:
Prințul Louis al Marii Britanii a împlinit 3 ani – vezi cele mai adorabile poze cu micul prinț

Foto: Arhiva ELLE; Kensington Royal, Profimedia, Shutterstock

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people