Primele imagini cu Meghan Markle și Archie, de la întoarcerea Prințului Harry în Statele Unite

Meghan Markle a fost surprinsă la plimbare în Los Angeles, alături de micuțul Archie.

Primele imagini cu Meghan Markle și Archie, de la întoarcerea Prințului Harry în Statele Unite

Meghan Markle și micuțul Archie au fost surprinși pentru prima dată de la întoarcerea Prințului Harry în Statele Unite, după înmormântarea bunicului său, Ducele de Edinburgh.

Îmbrăcată într-o ținută casual, cu jeanși albaștri, papuci nude, un tricou negru și o jachetă kaki în stil utilitar, Meghan Markle a fost surprinsă miercurea aceasta la plimbare în Los Angeles, fiind vizibilă și burtica sa în creștere. Meghan îl ținea în brațe pe micuțul Archie, ce urmează să împlinească 2 ani luna viitoare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eda Colak (@eddadaily)

Imaginile vin la o zi după ce Harry s-ar fi întors din Londra, acolo unde a participat la înmormântarea bunicului său – potrivit Page Six, acesta ar fi aterizat în Statele Unite marți după-amiază, mergând apoi cu mașina până în Montecito, California.

Prințul Harry nu a mai participat, așadar, la ziua de naștere a bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a – miercuri, 21 aprilie, Majestatea Sa a împlinit 95 de ani. Chiar dacă Meghan nu l-a putut însoți pe Harry la înmormântarea de sâmbăta trecută a Prințului Philip, în primul rând din motive medicale (având o sarcină avansată, doctorii i-au recomandat să evite un zbor lung din SUA până în Marea Britanie), cei doi au vorbit zilnic.

Potrivit People, ducesa a făcut tot posibilul să-și susțină soțul de la distanță. „Știe că plecarea în Anglia a fost dificilă pentru Harry. El n-a vrut să-i lase singuri. Meghan a insistat în fiecare zi că sunt bine. Nu a vrut să-și facă griji.”

Însărcinată cu al doilea copil al cuplului Sussex, Meghan Markle a urmărit înmormântarea la TV, din California. Dar, după cum a dezvăluit o sursă a publicației People, Meghan a luat legătura și cu Regina Elisabeta a II-a înainte de eveniment. „Meghan și Archie au vorbit și cu Regina la începutul acestei săptămâni”, a spus sursa, referindu-se la cum a decurs săptămâna trecută pentru Meghan, care a rămas acasă cu fiul ei.

Potrivit Vanity Fair, se pare că Meghan a scris și câteva gânduri pentru Prințul Philip, care au fost strecurate în coroana de flori din partea ei și a lui Harry.

O altă sursă a aceleiași publicații a confirmat că nu a fost deloc ușor pentru prinț să-și părăsească domiciliul: „Harry s-a simțit groaznic să o lase pe Meghan singură, a fost o săptămână foarte grea și tot ce-și dorește e să se întoarcă la ea cât mai repede posibil.”

Meghan Markle va deveni mamă pentru a doua oară vara asta, când ea și Harry așteaptă venirea pe lume a unei fetițe. În februarie, Harry i-a spus lui James Corden că bunicii lui s-au obișnuit să comunice pe Zoom și, prin urmare, și-au putut vedea strănepotul online, în timpul pandemiei.

Citește și:
O adorabilă imagine cu Prințul Louis, publicată de familia regală la împlinirea vârstei de 3 ani

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video