Prima apariție publică a lui Kate Middleton și a Prințului William a fost un omagiu adus Prințului Philip

Kate Middleton și Prințul William au vizitat Air Training Corps, organizație pe care Prințul Philip a condus-o timp de 63 de ani.

Prima apariție publică a lui Kate Middleton și a Prințului William a fost un omagiu adus Prințului Philip

Kate Middleton și Prințul William și-au reluat sarcinile regale la doar câteva zile de la înmormântarea Prințului Philip. Cuplul regal a participat ieri la o întâlnire specială cu organizația voluntară-militară britanică pentru tineret Air Training Corps.

Vizita a fost un soi de omagiu adus Prințului Philip, care a ocupat funcția de comandant-șef al organizației timp de 63 de ani până în 2015, când i-a transmis patronajul militar lui Kate, aceasta devenind comandant aerian onorific. Cei doi au vizitat Escadronul 282 din Londra de Est și au stat de vorba cu mai mulți cadeți ce realizau diverse antrenamente. De asemenea, cuplul a vrut să afle și cum cadeții îi ajută pe tineri să dezvolte anumite abilități.

Vizita s-a încheiat cu un salut militar în onoarea Prințului Philip.

După înmormântarea bunicului lor, Prințul Harry și Prințul William au petrecut două ore împreună, cu ușile închise, la Castelul Windsor. Celor doi li s-a alăturat și tatăl lor, Prințul Charles, a declarat o sursă pentru The Sun. Potrivit surselor, discuția de familie a fost neproductivă, dar ea a fost văzută, totuși, de unii apropiați ca un pas în direcția cea bună.

Relația dintre cei doi frați a devenit și mai tensionată în urma interviului incendiar acordat de Harry și de Meghan Markle lui Oprah Winfrey. Se spune că Prințul Charles își dorește cu ardoare o împăcare cu fiul său, în timp ce William este mai precaut și ezitant. „William trebuie să știe că poate avea încredere în Harry și că discuțiile private vor rămâne private”, susține o sursă Vanity Fair.

Harry și William au fost văzuți schimbând câteva vorbe și în timpul înmormântării televizate a Prințului Philip, un eveniment care nu a putut să nu amintească de o altă înmormântare la care absolut toate privirile au fost ațintite asupra celor doi frați, cea a mamei lor.

Citește și:
Primul mesaj transmis de Prințul William, după funeraliile bunicului său, Prințul Philip

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video