Ce răspuns are Prințul William la afirmațiile făcute de Prințul Harry despre el în interviul acordat lui Oprah

Au ieșit la iveală noi detalii despre relația dintre Prințul Harry și Prințul William, după dezvăluirile făcute în interviul cu Oprah Winfrey.

Ce răspuns are Prințul William la afirmațiile făcute de Prințul Harry despre el în interviul acordat lui Oprah

„Prințul William încearcă cu greu să se abțină să nu facă declarații” despre interviul incendiar pe care Prințul Harry și Meghan Markle l-au acordat la începutul lunii martie, susține o sursă apropiată familiei regale britanice pentru Us Weekly.

„Regina este cea care insistă ca membrii familiei regale să rezolve această problemă pe o cale privată. Ea știe că orice răspuns nu va face altceva decât să pună paie pe foc și să înrăutățească situația”, a declarat sursa.

Cu toate acestea, se pare că Ducele de Cambridge, în vârstă de 38 de ani, nu este de acord cu modul în care Regina vrea să gestioneze situația tensionată provocată de afirmațiile făcute de Meghan și Harry în acel interviu.

„William face tot posibilul ca să se abțină pentru a nu răspunde. El vrea ca partea lui de adevăr să fie auzită”, mai declară sursa, precizând că principalul motiv pentru care Prințul William își dorește să facă declarații cu privire la acel interviu îl constituie acuzațiile pe care Meghan Markle le-a făcut împotriva soției lui, Kate Middletion. „În primul rând vrea să o protejeze pe Kate. De altfel, vrea să lămurească și acele acuzații de rasism făcute de cei doi”, a mai precizat sursa.

De când a fost difuzat interviul, toată lumea a fost curioasă cu privire la răspunsul Prințului William în urma dezvăluirilor făcute de fratele său, Prințul Harry. În acest sens, cei doi caută modalități de a purta o discuție. „Au început să comunice”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Această dezvăluire vine la scurtă vreme după ce Prințul William a fost întrebat în timpul unei vizite la o școală din Londra de un reporter de la Sky News dacă a vorbit cu fratele său, Prințul Harry, după interviul difuzat de CBS. „Nu, încă nu am vorbit cu el, dar o voi face”, a răspuns William.

Ulterior, Ducele de Cambridge a respins acuzațiile de rasism venite din partea lui Meghan Markle la adresa familiei regale. „Nu suntem deloc o familie rasistă”, a declarat Prințul William.

Prințul Harry a ținut să menționeze în interviul cu Oprah Winfrey că el și Prințul William au trecut împreună prin multe momente dificile, împart aceleași experiențe și că în ciuda tensiunilor din ultimul timp, își iubește foarte mult fratele. „Așa cum am mai zis și înainte, îl iubesc foarte mult pe William. Este fratele meu. Am trecut prin iad împreună. Adică împărtășim aceeași experiență. Dar suntem pe drumuri diferite. Relația noastră e în pauză, momentan. Însă timpul vindecă tot, sper.”

O expertă în problemele Casei Regale, Katie Nicholl, a vorbit despre Prințul William, care ar fi devastat după ce soția lui, Kate Middleton, a făcut subiectul unei alte dezvăluiri din interviul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, conform căreia aceasta ar fi făcut-o pe Meghan să plângă în preajma nunții.

„William este devastat de interviu. Nu uitați că Ducesa de Cambridge este târâtă în această poveste și lui William nu îi place asta și, desigur, relația dintre fiu și tată este fragilă. Cred că ideea că și Kate este implicată va fi supărătoare pentru ea, pentru că în culise ea a încercat din greu să funcționeze ca un mediator între Harry și William. A fost foarte întristată de conflictul dintre cei doi. Nu uitați nici cât de apropiată este ea de Harry.”

Citește și:
Moștenirea lui Harry: câți bani a primit, de fapt de la mama lui, Prințesa Diana?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video