VIDEO Kate Middleton, surprinsă într-o ipostază adorabilă alături de părinții ei la Wimbledon

Kate Middleton a atras atenția la Wimbledon printr-un gest adorabil față de părinții ei.

VIDEO Kate Middleton, surprinsă într-o ipostază adorabilă alături de părinții ei la Wimbledon

Kate Middleton a fost surprinsă în timpul debutului său din 2022 la Wimbledon, alături de soțul ei Prințul William. Ducesa de Cambridge a părut surprinsă să îi recunoască și pe părinții săi la eveniment, având locuri aproape de cuplul regal, iar gestul ei adorabil a fost surprins într-un videoclip pe rețelele de socializare.

Kate Middleton a atras atenția la Wimbledon

Kate și prințul William au revenit marți la unul dintre evenimentele preferate ale verii, la fel ca și părinții ducesei de Cambridge, Carole și Michael Middleton. Deși au fost cu toții așezați în loja regală, Kate nu a fost alături de părinții ei. Totuși, ea a avut grijă să le trimită un sărut prin aer și să le facă cu mâna imediat după ce și-a ocupat locul la faimosul turneu de tenis.

Kate, care a purtat pentru această ieșire o rochie cu buline albastre creată de Alessandra Rich și cercei cu perle, este o obișnuită de mult timp la Wimbledon și a participat la turneul de tenis alături de familia ei înainte de a se căsători cu Prințul William în 2011. Întreaga familie Middleton participă la Wimbledon aproape în fiecare an. De fapt, Carole și Michael au urmărit anterior meciurile săptămâna trecută, în timp ce fratele lui Kate, James, și soția sa, Alizee, au asistat luni la evenimentul sportiv.

sursa: Profimedia

Ducesa de Cambridge are o relație strânsă cu familia ei

Sora lui Kate, Pippa, care este în prezent însărcinată cu al treilea copil cu soțul ei, James Matthews, este, de asemenea, o fană a turnerului. În 2019, Pippa s-a alăturat lui Kate și Meghan Markle pentru a urmări finala feminină.

Kate și prințul William, ambii în vârstă de 40 de ani, plănuiesc să se mute de la reședința lor londoneză de la Palatul Kensington la o nouă reședință aflată la aproximativ 50 de kilometri, în Berkshire, comitatul care găzduiește reședința principală a reginei, Castelul Windsor. Deși școlarizarea celor trei copii ai lor a fost principalul motiv pentru a face această schimbare, există și alte beneficii: vor fi mai aproape de părinții lui Kate, care locuiesc în Bucklebury, unde Kate și cei doi frați ai ei au crescut.

Relația dintre Kate Middleton și familia ei este una specială. În anul 2016, Ducele și Ducesa de Cambridge au decis să nu petreacă Crăciunul cu familia regală pentru a participa la o slujbă religioasă de sărbători în apropierea casei din copilărie a lui Kate, alături de părinții și frații ei.

Citește și:
Alina Sorescu face primele declarații după ce s-a speculat că Alexandru Ciucu ar avea o nouă relație

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people