Kate Middleton, surprinsă într-o ipostază inedită. Cum a fost văzută Ducesa în timpul unei vizite oficiale

Kate Middleton a fost surprinsă într-o ipostază inedită în timpul unei vizite oficiale.

Kate Middleton, surprinsă într-o ipostază inedită. Cum a fost văzută Ducesa în timpul unei vizite oficiale

Kate Middleton a dezvăluit sâmbătă imagini cu ea îmbrăcată în ținută militară completă, alături de alte fotografii care marchează o vizită la o tabără de antrenament a armatei britanice. Fotografiile au fost postate pe paginile oficiale de Instagram și Twitter ale Ducelui și Ducesei de Cambridge, în semn de omagiu adus Zilei anuale a Forțelor Armate din Regatul Unit.

Kate Middleton, într-o ipostază rară

Prima postare de pe Instagram o înfățișează pe Kate, în vârstă de 40 de ani, îmbrăcată în haine militare din cap până în picioare, în timp ce pare să inspecteze un echipament. Într-o fotografie ulterioară, ea poartă o cască în timp ce stă într-un tanc, fiind vizibilă doar de la gât în sus.

În onoarea Zilei Forțelor Armate din Marea Britanie, care a avut loc sâmbătă, Ducesa de Cambridge a împărtășit imagini din vizita sa la Academia de Instruire Pirbright din noiembrie anul trecut. Kate a petrecut timp cu Brigada 101 de susținere operațională de pe aerodromul Abingdon pentru a afla cum sunt instruiți noii recruți și personalul în activitate.

Mesajul transmis de Ducesa de Cambridge

Kate Middleton și-a făcut timp să stea de vorbă cu personalul pentru a afla mai multe despre perioada petrecută în armata britanică. Alături de imaginile postate pe rețelele de socializare, Kate a împărtășit un omagiu emoționant:

„Astăzi, de Ziua Forțelor Armate, William și cu mine am dori să aducem un omagiu bărbaților și femeilor curajoase, din trecut și din prezent, care servesc în toate forțele noastre armate, pe mare, pe uscat și în aer, aici în Marea Britanie și în întreaga lume. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce voi și familiile voastre sacrificați pentru a ne menține în siguranță. Anul trecut, am fost onorată să petrec timp cu @BritishArmy pentru a vedea cum antrenează personalul în activitate și noii recruți. A fost minunat să văd la fața locului numeroasele roluri importante și variate pe care militarii le joacă zi de zi pentru a ne proteja pe toți.„., a tranmis Kate.

De asemenea, Kate și soțul ei, Prințul William, în vârstă de 40 de ani, au vizionat recent o operă de artă specială: primul lor portret oficial comun. Ducele și ducesa de Cambridge au fost prezenți la dezvelirea portretului pictat în timpul unei vizite în comitatul Cambridgeshire.

Citește și:
Adela Popescu, deranjată de afirmațiile socrului ei. Ce i-a transmis tatăl lui Radu Vâlcan

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people