Kate Middleton și Prințul William, primul portret oficial. Cum au fost surprinși Ducii de Cambridge

Kate Middleton și Prințul William au fost prezenți la dezvelirea primului lor portret oficial.

Kate Middleton și Prințul William, primul portret oficial. Cum au fost surprinși Ducii de Cambridge

Primul portret oficial comun al lui Kate Middleton și al Prințului William a fost dezvăluit. Ducii de Cambridge au vizionat joi o operă de artă specială, fiind prezenți la dezvelirea portretului pictat în timpul unei vizite în regiunea care le poartă numele, Cambridgeshire, care este un comitat din orașul Cambridge.

Cuplul a primit titlurile de Duce și Ducesă de Cambridge de la Regina Elisabeta în ziua nunții lor, în aprilie 2011. Kate Middleton și Prințul William s-au oprit la Muzeul Fitzwilliam al Universității din Cambridge, în inima orașului Cambridge, unde au admirat lucrarea pictată, care a fost dezvăluită pentru prima dată publicului.

Foto: Profimedia

Kate Middleton și Prințul William, în primul portret oficial

Lucrarea a fost comandată în 2021 de Cambridgeshire Royal Portrait Fund, care este deținut de Cambridge Community Foundation, ca un cadou pentru Cambridgeshire. A fost pictată de către Jamie Coreth, artist britanic premiat.

„A fost cel mai mare privilegiu din viața mea să fiu ales să pictez acest tablou. Am vrut să le arăt pe Altețele Lor Regale într-o manieră în care să pară atât relaxate și apropiate, cât și elegante și demne. Deoarece este primul portret care îi înfățișează împreună și, în special, în perioada în care erau Ducele și Ducesa de Cambridge, am vrut ca imaginea să evoce un sentiment de echilibru între viața lor publică și cea privată. Piesa a fost comandată ca un cadou pentru locuitorii din Cambridgeshire și sper că se vor bucura de ea la fel de mult cum m-am bucurat eu creând-o”, a declarat JamieCoreth.

În portret, Kate Middleton poartă rochia metalică de smarald de la The Vampire’s Wife, pe care a avut-o și în timpul vizitei cuplului la Dublin în martie 2020. Prințul William este văzut într-un costum închis și o cravată albastră. Ducii de Cambridge s-au întâlnit după eveniment cu susținătorii proiectului, inclusiv cu artistul. De asemenea, s-au întâlnit cu Lady Sibyl Marshall, soția regretatului Sir Michael Marshall, care a propus inițial ideea de a crea portretul.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Mai târziu în cursul zilei, Kate Middleon și Prințul William vor participa la prima ediție a Zilei Comitatului Cambridgeshire, la hipodromul din iulie. Compus din 120 de expozanți din întreprinderi, organizații caritabile, comunitate și sectorul public din Cambridgeshire, cuplul va vizita o serie de standuri și se va întâlni cu membrii publicului. Ziua Comitatului va sărbători, de asemenea, Anul Jubileului de Platină al Majestății Sale Regina.

Citește și:
Brad Pitt, mărturisiri oneste despre cum i s-a schimbat viața de când a divorțat de Angelina Jolie

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people