Prințul William, într-o nouă imagine adorabilă alături de cei trei copii ai săi

Prințesa Charlotte, Prințul George și Prințul Louis au fost surprinși într-o ipostază adorabilă alături de tatăl lor.

Prințul William, într-o nouă imagine adorabilă alături de cei trei copii ai săi

Cu ocazia Zilei Tatălui, Palatul Kensington a publicat pe contul oficial de Instagram al Ducilor de Cambridge o fotografie adorabilă cu Prințul William și cu cei trei copii ai săi. Fotografia a fost realizată toamna trecută, în Iordania, și după cum se poate observa, Prințesa Charlotte, Prințul George și Prințul Louis s-au distrat copios alături de tatăl lor.

„La mulți ani tuturor taților și bunicilor din întreaga lume!”, a fost mesajul care a însoțit fotografia.

Potrivit mai multor surse, Ducii de Cambridge și cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis vor părăsi Londra și se vor muta la Windsor. Conform publicației US Sun, aceștia se vor muta la Adelaide Cottage, o proprietate care în ultimii 60 de ani a fost locuită de diverși prieteni apropiați ai familiei regale. De asemenea, se pare că William și Kate au și găsit în Berkshire o școală potrivită pentru cei trei copii ai lor.

Momentan, Ducii de Cambridge își petrec timpul fie la Kensington Palace, fie la casa de vacanță din Norfolk.

„Anmer Hall era o opțiune bună atunci când William era pilot de elicopter în estul Angliei. Și era utilă pentru Crăciunurile de la Sandringham, dar acum nu mai este o opțiune. E prea departe pentru a pleca doar în weekend. Windsor în schimb e un compromis perfect. Analizează opțiunile din zonă”, a declarat o sursă potrivit Daily Mail.

Dacă ar alege să se mute în Windsor, Ducii de Cambridge ar fi mai aproape nu numai de Regina Elisabeta a II-a, ci și de familia lui Kate. Părinții acesteia, Michael și Carole Middleton, locuiesc în Bucklebury, un sat situat la doar 65 de kilometri de Windsor. În plus, cum disensiunile dintre Prințul Harry și Regina Elisabeta a II-a continuă, mutarea celor doi ar fi un ajutor moral important pentru suverană.

Citește și:
Noi tensiuni între Netflix și Ducii de Sussex. Care este motivul

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people