Alina Sorescu face primele declarații după ce s-a speculat că Alexandru Ciucu ar avea o nouă relație

Ce spune Alina Sorescu după ce s-a speculat că Alexandru Ciucu ar avea o nouă relație.

Alina Sorescu face primele declarații după ce s-a speculat că Alexandru Ciucu ar avea o nouă relație

Primele zvonuri legate de un posibil divorț între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au apărut anul trecut. La acel moment, cei doi au negat informații care circulau în mediul online și păreau a fi un cuplu fericit. Cu toate acestea, creatorul de modă s-a prezentat la începutul lunii mai la Judecătoria Buftea, iar artista a făcut anunțul oficial despre divorț pe contul ei de Facebook.

Mai mult decât atât, în ultima vreme circulă zvonuri cu privire la faptul că Alexandru Ciucu și-ar fi refăcut deja viața sentimentală. Potrivit publicației fanatik, Alexandru Ciucu ar avea deja o relație amoroasă în Capitala Franței, acolo unde este stabilit încă din toamna anului trecut, el fiind înscris la un master. Informația nu a fost confirmată de designer, acesta preferând să declare pentru această publicație că nu vrea să comenteze zvonurile.

Alina Sorescu, în vârstă de 35 de ani, a avut și o primă reacție după apariția acestor zvonuri, artista declarând că nu respinge ideea de a-și reface viața sentimentală după terminarea divorțului.

„N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc”, a spus Alina Sorescu, invitată fiind în cadrul unei emisiuni tv.

Așa cum mai declarase anterior, Alina Sorescu a ținut să sublinieze că ea este cea care a depus actele de divorț.

„E o perioadă sensibilă pentru că eu am depus actele de divorț. Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciliul fetelor până când se va soluționa acest proces. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă. Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm.”, a completat ea, precizând că nu mai există nicio șansă de împăcare.

Cântăreața și designerul au anunțat în mod oficial că divorțează, după 12 ani de relație. Aflați în plin proces, Alexandru Ciucu a cerut o ordonanță președințială ca fetițele lor să locuiască împreună cu el până la soluționarea divorțului, însă instanța a hotărât ca Raisa și Carolina să stea alături de mama lor. Vestea a fost dată de artistă pe pagina sa de Facebook. Cu toate că nu obișnuiește să ofere foarte multe detalii legate de viața personală, cântăreața i-a ținut pe fani la curent cu cele mai importante noutăți.

Citește și:
Iris Law, fiica lui Jude Law, apariție spectaculoasă în noua campanie Versace

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people