Alina Sorescu, primul interviu după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: „E firesc să fie o perioadă complicată”

Alina Sorescu a oferit primul interviu despre divorțul de Alexandru Ciucu, unde a dezvăluit detalii despre perioada tumultoasă din viața ei.

Alina Sorescu, primul interviu după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: "E firesc să fie o perioadă complicată"

Alina Sorescu a oferit primul interviu, după ce a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că divorțează de Alexandru Ciucu.Artistaa oferit detalii despre despărțirea de cunoscutul designer și în ce stadiu emoțional se află acum. După ce a primit în instanță dreptul de a locui cu fetele lor la domiciliul ei, vedeta a vorbit deschis despre procesul în care este implicată.

Alina Sorescu, dezvăluiri despre divorț

Artista și designerul au format unul dintre cele mai discrete cupluri, care nu s-a implicat în scandaluri mediatice. Deși păreau că formează o familie fericită, admiratorii au fost uimiți de anunțul divorțului celor doi, făcut chiar de cântăreață pe contul său de Facebook. Între timp,Alexandru Ciucua cerut în instanță ca fetele lor să locuiască la domiciliul lor, însă cererea i-a fost respinsă, iar mama fetițelor a avut câștig de cauză.

Alina Sorescu a vorbit în primul său interviu despre divorț cum separarea deAlexandru Ciucua afectat-o și cum se descurcă acum, cu cele două fete. Artista a menționat că este o perioadă tumultoasă a vieții sale, însă încearcă să treacă peste greutăți și să vadă viața într-o notă pozitivă. De asemenea, cântăreața este fericită pentru faptul că fiicele ei locuiesc alături de ea și are parte de ajutor din partea tatălui ei.

„Chiar și în această perioadă tumultoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe. Simt că am foarte multe lucruri de făcut și nu trebuie să mă opresc. Sunt, totuși, un om activ de mic copil. Tata le duce la școală, de obicei eu le iau. Fetele sunt bine, e firesc să fie o perioadă complicată, dar vom trece peste, cu siguranță, cu înțelepciune Îmi place să cred că, orice ar fi, voi fi prezentă în fața oamenilor, în toate momentele, și bune, și rele.”, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, la Prima TV.

Ce planuri are vedeta

Întrebată dacă are planuri pentru vacanță în această vară, Alina Sorescu a precizat că momentan nu se gândește la ceva anume, fiind într-o perioadă foarte incertă. Astfel, până când lucrurile nu se vor clarifica, vedeta nu ia în calcul un plan de vacanță.

„Vom vedea ce vom face vara asta, pentru că lucrurile nu sunt foarte clare. (…) E complicat de vorbit acum. Până nu vor fi lucrurile clarificate, acolo unde trebuie, în instanță, lucrurile nu se pot vorbi prea mult acum„, a precizat Alina Sorescu în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Citește și:
Kate Moss a depus mărturie în procesul de defăimare intentat de Johnny Depp împotriva lui Amber Heard

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people