Alina Sorescu, primele declarații după ce a câștigat procesul intentat de Alexandru Ciucu! „Instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine”

Alina Sorescu a câștigat procesul intentat de Alexandru Ciucu, în care cerea ca fiicele lor să locuiască la domiciliul lui.

Alina Sorescu, primele declarații după ce a câștigat procesul intentat de Alexandru Ciucu! „Instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine”

Alina Sorescu a anunțat pe pagina sa de Facebook că a câștigat procesul intentat de Alexandru Ciucu. Designerul a cerut instanței ca cele două fiice ale lor, Raisa și Carolina, să locuiască alături de el în contextul în care divorțează de mama lor. Cu toate acestea, artista a câștigat procesul, iar fetițele vor sta împreună cu ea.

Alina Sorescu a câștigat în procesul intentat de Alexandru Ciucu

Cântăreața și designerul au anunțat în mod oficial că divorțează, după 12 ani de relație. Aflați în plin proces, Alexandru Ciucu a cerut o ordonanță președințială ca fetițele lor să locuiască împreună cu el până la soluționarea divorțului, însă instanța a hotărât ca Raisa și Carolina să stea alături de mama lor. Vestea a fost dată de artistă pe pagina sa de Facebook. Cu toate că nu obișnuiește să ofere foarte multe detalii legate de viața personală, cântăreața i-a ținut pe fani la curent cu cele mai importante noutăți.

„Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere”, a scris în mediul online cântăreața.

Cei doi divorțează după 12 ani de relație

Primele zvonuri legate de un posibil divorț între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au apărut anul trecut. La acel moment, cei doi au negat informații care circulau în mediul online și păreau a fi un cuplu fericit. Cu toate acestea, creatorul de modă s-a prezentat la începutul lunii mai la Judecătoria Buftea, iar artista a făcut anunțul pe Facebook.

Alina a menționat că nu dorește să intre în prea multe detalii referitoare la separarea de soțul ei, însă a dorit ca fanii săi să înțeleagă exact despre ce este vorba și să pună capăt zvonurilor și informațiilor eronate legate de relația ei. Tot atunci ea a dezvăluit și dorința fostului său partener de a primi custodia fetelor.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.”, a spus cântăreața.

Citește și:
Cum a răspuns Adela Popescu celor care au criticat-o pentru ținuta purtată la botezul fiului lui Cabral & Andreea Ibacka

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people