Cine a fost prima soție a lui Alexandru Ciucu. Designerul și Alina Sorescu divorțează după aproape 12 ani de mariaj

Alexandru Ciucu a fost căsătorit pentru prima dată în anul 2004, cu ceva timp înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu.

Cine a fost prima soție a lui Alexandru Ciucu. Designerul și Alina Sorescu divorțează după aproape 12 ani de mariaj

Alexandru Ciucu șiAlina Sorescuau decis să divorțeze după 12 ani de căsnicie. Cum în ultima perioadă circulau zvonuri despre o separare între cei doi, artista a confirmat despărțirea de designerulCasei Regale.Aceasta a transmis pe contul ei de Instagram că este o persoană discretă și a oferit câteva detalii referitoare la proces, având împreună două fetițe.

Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit în 2004

Ei bine, dacă Alina Sorescu se află pentru prima dată într-o astfel de situație, Alexandru Ciucu nu este la primul divorț. Designerul a mai fost căsătorit în urmă cu mulți ani, după doar o lună de relație cu o tânără pe nume Ana Cristina. Acest lucru se întâmpla în anul 2004, înainte să o cunoască pe artista care i-a devenit soție în 2010. Alexandru Ciucu a vorbit în 2011 despre acel episod din viața lui și prima sacăsnicie.

„Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună, când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți”, a declarat Alexandru Ciucu într-un interviu pentru revista Tango.

Ce declara designerul despre relația cu Alina Sorescu

Dacă primul mariaj a fost un „impuls de moment”, întâlnirea cu Alina Sorescu a venit într-o perioadă a vieții lui când deja cunoștea maturitatea. Acesta a recunoscut că a fost îngrijorat din cauza diferenței de vârstă dintre ei și implicit a experienței de viață.

„Întâlnirea cu Alina a avut loc la o altă vârstă, într-un moment al vieții mele când știam ce fel de femeie îmi doream și mai ales după ce mă acomodasem cu ideea că trebuie să renunț la unele lucruri pentru a putea construi o relație. Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență.”, a mai spus designerul.

Totuși, în acea perioadă, Alexandru Ciucu vorbea cu emoție despre partenera sa și iubirea dintre ei. Acesta a susținut că a fost surprins de faptul că grijile lui nu s-au adeverit, iar relația lor era una fericită.

„Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată, dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații”, povestea Alexandru Ciucu pentru revista Tango.

Citește și:
Anca Dumitra, actrița din apreciatul serial Las Fierbinți, apariție rară alături de partenerul ei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people