Eleganță regală! Ce ținute a purtat Kate Middleton la Wimbledon

Kate Middleton a luat parte la finala feminină și cea masculină de la Wimbledon 2021 și nu putem trece cu vederea ținutele purtate de ea.

Eleganță regală! Ce ținute a purtat Kate Middleton la Wimbledon

Kate Middleton a urmărit finala masculină de la Wimbledon alături de tatăl ei, Michael Middleton.

Cu această ocazie, Ducesa de Cambridge a purtat o rochie de la designerul londonez Beulah într-o nuanță pastelată de roz, cu centură și pantofi cu toc Aldo într-o nuanță similară. Ea a mai avut și o geantă cu motiv floral, dar și o mască de protecție tot cu un motiv floral.

Kate Middleton a fost fotografiată în tribunele de la Wimbledon în compania tatălui ei, Michael Middleton.

De asemenea, Ducesa de Cambridge a participat și la finala feminină de la Wimbledon, împreună cu soțul ei, Prințul William. Kate Middleton a ales să poarte o rochie plisată verde Emilia Wickstead, în timp ce Prințul William a avut un costum albastru deschis. 

Kate Middleton a participat cu mai multe ocazii la partide de tenis desfășurate la Wimbledon, iar ea și Prințul William sunt o prezență obișnuită la celebrul turneu.

În cadrul finalei feminine de la Wimbledon am avut ocazia să o vedem pentru prima dată pe Ducesa de Cambridge, după ce Palatul Kensington a anunțat în urmă cu o săptămână că aceasta va sta în autoizolare după ce a intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu Covid-19. Un purtător de cuvânt spunea atunci că starea acesteia de sănătate este una bună și că nu prezintă simptome. „Săptămâna trecută, Ducesa de Cambridge a intrat în contact cu cineva care a fost ulterior diagnosticat cu Covid-19. Alteța Sa Regală nu prezintă simptome, dar respectă toate recomandările relevante ale Guvernului și se autoizolează acasă”, a transmis acesta. Kate Middleton a primit ambele doze de vaccin anti-COVID-19.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Din acest motiv, Kate Middleton nu a participat la un eveniment organizat la Catedrala Sf. Paul, care celebra contribuția National Health Service în timpul pandemiei de Covid-19, realizările personalului medical, precum și sprijinul voluntarilor. De asemenea, Ducesa de Cambridge nici nu a luat parte la o petrecere de la Palatul Buckingham.

Citește și:
Angajații Prințului William, acuzați că ar fi răspândit informații false despre Prințul Harry și problemele lui de sănătate mintală

Foto: Profimedia, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video