Imagini adorabile cu gemenii lui Jennifer Lopez. Emme și Max au împlinit 13 ani

Jennifer Lopez a împărtășit două clipuri video emoționante cu gemenii ei, Emme și Max.

Imagini adorabile cu gemenii lui Jennifer Lopez. Emme și Max au împlinit 13 ani

Emme și Max, gemenii lui Jennifer Lopez și ai lui Marc Anthony au împlinit 13 ani. J.Lo  a profitat de această ocazie pentru a împărtăși cu fanii săi două clipuri video adorabile cu aceștia.

Artista și-a dorit să le ofere gemenilor o zi de naștere specială, așa că cei doi și-au început dimineața luând micul dejun în pat. Însă surprizele nu s-au terminat aici. J.Lo le-a oferit două cadouri pe care cu siguranță nu le vor uita prea curând. Emme a primit o lecție de chitară cu Lenny Kravitz, iar Max o lecție de canto cu Stevie Mackey.

Alături de clipul video, Jennifer Lopez a scris un mesaj extrem de emoționant pentru cei doi copii ai săi.

„Copiii mei frumoși au devenit adolescenți azi!! Nu pot să cred că au trecut 13 ani de când i-am adus acasă în mijlocul unei furtuni. Din acel viscol au ieșit două nuci de cocos perfecte, care mi-au schimbat viața și m-au învățat adevăratul sens al iubirii. De atunci a fost o călătorie magică plină de aventuri și bucurie… Simt atât de multe emoții în această dimineață… sunt foarte emoționată astăzi … sunt mândră și fericită și îndurerată că nu pot opri timpul”, a continuat Lopez. „Pentru cele două suflete sensibile și speciale ale mele… care știu că vor schimba și rearanja lumea în modul lor unic… mama vă iubește dincolo de veșnicie… întotdeauna.”, a scris Jennifer Lopez.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Cel de-al doilea video pe care artista l-a împărtășit conține un colaj de imagini cu gemenii săi, de când erau doar niște bebeluși și până în prezent. Iar pe fundal se aude melodia lui J.Lo One Step at a Time, pe care aceasta a mărturisit că a scris-o când copiii săi aveau șase săptămâni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Citește și:
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au apelat la terapie în timpul pandemiei de coronavirus

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people