Gemenii lui Jennifer Lopez au împlinit 12 ani, iar artista le-a transmis un mesaj emoționant

Emme Maribel și Maximilian -Max- David, gemenii lui Jennifer Lopez au împlinit 12 ani, iar artista a ținut să marcheze momentul și pe Instagram.

Gemenii lui Jennifer Lopez au împlinit 12 ani, iar artista le-a transmis un mesaj emoționant

Jennifer Lopez a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe Instagram o imagine inedită cu gemenii ei, Emme Maribel și Maximilian -Max- David, care au împlinit 12 ani.

Artista a decis să sărbătorească momentul cu o imagine inedită cu gemenii pe care îi are cu fostul ei soț, Marc Anthony, mai exact cu o fotografie realizată la scurt timp după ce aceștia au venit pe lume.

„Știu că azi împliniți 12 ani, dar întotdeauna voi veți fi copilașii mei. LA MULȚI ANI FRUMOSELOR MELE NUCI DE COCOS!!”, a scris Lopez în descrierea fotografiei pe care a postat-o pe Instagram.

Și logodnicul lui Lopez, Alex Rodriguez, a marcat aniversarea gemenilor printr-o postare care conține mai multe imagini în care apar și el, și Lopez, dar și copiii pe care Rodriguez îi are din căsătoria anterioară.

„La Multi Ani Emme & Max!!! Sunt atât de mândru de voi doi și atât de norocos să fac parte din viața voastră. Vă iubesc”, a scris Alex Rodriguez.

 

View this post on Instagram

 

Happy Birthday Emme & Max!!!!! Im so proud of both of you and so lucky to be a part of your life. I love you! ❤️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) onEmme, fiica lui Jennifer Lopez, a făcut un adevărat spectacol la Super Bowl 2020, dovedind că poate urma cariera mamei sale. Cele două au cântat împreună pe scena Hard Rock Stadium din Miami. Emme Maribel a urcat pe scenă pentru a cânta hitul mamei sale, „Let’s Get Loud”, arătând cât de talentată este.

Prestația lui Emme a fost lăudată și de tatăl ei, Marc Anthony, care a postat un mesaj special pe Twitter. „Emme, tata este atât de mândru de tine. Tu ești inima mea și voi fi mereu al tău”, a scris acesta.

Citește și:
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez se căsătoresc în vara acestui an și vor avea invitați neobișnuiți la nuntă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people