Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au apelat la terapie în timpul pandemiei de coronavirus  

Jennifer Lopez și logodnicul său, Alex Rodriguez, au apelat la terapie, iar acest lucru le-a îmbunătățit relația.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au apelat la terapie în timpul pandemiei de coronavirus   

Jennifer Lopez  a dezvăluit că ea și logodnicul său, Alex Rodriguez au apelat la terapie pentru a face față cu brio periodei de carantină impusă de pandemia de coronavirus.

„A fost foarte bine. Am putut să lucrăm la noi înșine. Am făcut terapie. Cred că a fost extrem de benefică pentru relația noastră.”, a declarat J.Lo pentru site-ul Allure.

Artista a mai adăugat și că adaptarea la noul stil de viață a fost o adevărată provocare pentru ea, însă nu și pentru Rodriguez.

„Îmi e dor să fiu creativă. Dar Alex spune că Îmi place. Îmi place să fiu acasă. Îmi plac întâlnirile pe Zoom. Îmi place să știu că toți copiii sunt aici și că tu ești mereu aici‘”.

De asemenea, într-un interviu recent acordat emisiunii radio El Zol 107.9, J.Lo a vorbit cu sinceritate despre momentele dificile din perioada pandemiei, mărturisind chiar că a suferit de depresie.

„Știi cum e, nu e ușor. Și în perioada acestei pandemii cred că toți am avut un moment în care am fost depresivi sau ne-a fost frică fiindcă nu știam ce o să urmeze”, a declarat Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez le-a recomandat celor care trec prin situații similare să facă lucrurile care le aduc plăcere și să nu se dea bătuți, chiar dacă nu traversează cea mai bună perioadă: „Fă puțin sport, fă ceva care te va face să te simți bine. Gătește ceva ce îți place, mobilizează-te și mergi mai departe.”

Aceasta a mărturisit și că pandemia de coronavirus nu a afectat-o doar pe ea, ci și pe cei doi copii ai săi, Emme și Maximilian.

„A fost un moment în care Emme, fiica mea, a venit la patul meu plângând. ‘De ce se întâmplă asta? Îmi e dor de prietenii mei. De ce se întâmplă asta cu viețile noastre?’. I-am răspuns că uneori lucrurile se schimbă, și când se întâmplă asta e puțin dureros. Dar va fi spre binele tuturor. Uneori trebuie să trăiești momentele astea și să rămâi puternică și recunoscătoare, pentru că avem atât de multe. Suntem sănătoși, suntem împreună, și ne iubim”, a declarat Jennifer Lopez.

Citește și:
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez vor să anuleze nunta

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video