Porecla neașteptată pe care Jennifer Lopez o are pentru logodnicul ei, Alex Rodriguez

După decernarea Globurilor de Aur, după ce am admirat toate ținutele de pe covorul roșu și de la petrecerile ce au urmat, iată că apar și declarații inedite de la vedetele care au fost prezente la eveniment.

Porecla neașteptată pe care Jennifer Lopez o are pentru logodnicul ei, Alex Rodriguez

Sau cel puțin acesta este cazul lui Jennifer Lopez care a ținut să îi mulțumească pe Twitter logodnicului ei, Alex Rodriguez, care a acompaniat-o la eveniment și care a avut grijă ca look-ul vedetei să fie ireproșabil.

Folosind mai multe emoji în formă de inimă, Lopez și-a declarat dragostea pentru Rodriguez și i s-a adresat cu apelativul macho, spre încântarea fanilor care au apreciat porecla pe care artista o are pentru logodnicul ei.

„Nici nu știu de unde să încep să explic ce înseamnă pentru mine să te am alături…”, a scris Lopez. „Ador să trec prin viață cu tine…. cel mai înfocat suporter al meu, piatra mea de susținere, macho-ul meu #alexappreciationpost.”

Rodriguez îi împărtășește senimentele logodnicei sale, dovadă fiind postarea pe care a făcut-o pe Instagram, în care spune despre Lopez că este campioana lui.

„Jen, nu este nevoie de un trofeu, o medalie sau o placă pentru a identifica un adevărat campion. Pentru milioanele de tinere femei care te-au urmărit și pe care le-ai inspirat și cărora le-ai dat putere ca sa facă lucruri incredibile în viața lor, tu ești o campioană. Pentru numeroși muzicieni, dansatori, actrițe și performeri care te-au văzut și ți-au copiat pasiunea, determinarea și etica pentru a-și găsi propriul succes, tu ești o campioană”.

Se pare că relația celor doi este mai puternică decât oricând, iar dragostea și susținerea pe care și-o arată cu fiecare ocazie este cu adevărat una de invidiat.

Citește și:
Cele mai HOT cupluri la Globurile de Aur 2020

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people