La numai 12 ani, Emme, fiica lui Jennifer Lopez, lansează o carte

Deși are numai 12 ani, Emme Muñiz, fiica lui Jennifer Lopez, va publica prima sa carte!

La numai 12 ani, Emme, fiica lui Jennifer Lopez, lansează o carte

Emme Muñiz este fiica lui Jennifer Lopez și a lui Marc Antony, are și un frate geamăn, Max, amândoi având 12 ani. Emme a arătat de nenumărate ori că are ce-i trebuie pentru demonstra că poate călca pe urmele celebrilor săi părinți. Mama sa, Jennifer Lopez, este foarte mândră de inițiativele fiicei sale, anunțând într-o postare pe Instagram prima reușită profesională a lui Emme.

Jennifer a postat ieri o serie de poze cu fiica sa și primul său proiect, cartea Lord Help Me. Aceasta a explicat că fiica sa de 12 ani a scris prima ei carte, care va fi publicată în această toamnă, fiind vorba de o colecție cu diverse rugăciuni.

Lopez a scris: „Sunt atât de mândră de micuța mea nucă de cocos. Emme, care va împărtăși proprile sale rugăciuni de zi cu zi în cartea ei de debut, Lord Help Me! Această carte va ajuta familiile să accepte pacea și puterea pe care ne-o aduce credința de zi cu zi. Cartea nu va fi lansată până pe 9/29, dar o puteți rezerva deja intrând pe link-ul de la profilul meu”. Editura Random House, care va publica această carte, a precizat că este vorba despre o colecție de „rugăciuni personale” ale lui Emme.

Emme a fost surprinsă și acum câteva luni pe scenă, alături de mama sa, cu ocazia spectacolului de la Super Bowl, unde aceasta a arătat publicului că este mai mult decât pregătită să apară în fața reflectoarelor și că are o voce deosebită. Ambii săi părinți o susțin și sunt extrem de mândri, Marc Antony postând pe Twitter mesajul următor după spectacol, „Emme, Tati este foarte mândru de tine. Tu ești ❤️ mea și eu sunt al tău pentru totdeauna”.

De asemenea, publicația Entertainment Weekly a deslușit misterul legat de porecla lui Jennifer Lopez pentru gemenii săi, „nucă de cocos”. „Porecla vine de când erau amândoi mici, în pătuțurile lor și abia începuse să le crească părul și mi s-a părut că arătau exact ca niște nuci de cocos”, a declarat Jennifer într-o apariție la The Tonight Show cu Jay Leno din 2012.

Citește și:
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au anulat nunta

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video