Imagine INEDITĂ cu Klaus Iohannis la 17 ani, publicată pentru prima dată

Klaus Iohannis, Președintele României, a surprins pe toată lumea cu ocazia zilei de 1 Iunie.

Imagine INEDITĂ cu Klaus Iohannis la 17 ani, publicată pentru prima dată

Klaus Iohannis, Președintele României, a surprins pe toată lumea cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului. El a împărtășit cu fanii care îl urmăresc pe rețelele de socializare o imagine cu el din timpul liceului, când avea 17 ani.

În fotografia alb-negru realizată când avea 17 ani, Klaus Iohannis poartă costum și cravată și apare într-o ipostază foarte serioasă.

„Amintire din copilărie #17ani #1Iunie #ZiuaCopilului”, este textul care însoțește poza, care a strâns un număr record de aprecieri și comentarii pe Facebook.

Fotografia este realizată cu numai 6 ani înainte ca Președintele României să o cunoască pe cea care i-a devenit ulterior soție. În ceea ce privește modul în care Carmen și Klaus Iohannis s-au cunoscut, Carmen avea 22 de ani, iar actualul președinte al României era cu un an mai mare. Carmen Iohannis a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, iar Klaus Iohannis a terminat Colegiul Național „Samuel von Brukenthal.” Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 30 de ani, pasul cel mare făcându-l în anul 1989.

În trecut, Vasile Lăzurca, verișorul lui Carmen Iohannis, a spus că atât Carmen, cât și Klaus Iohannis, erau profesori în momentul în care s-au cunoscut. „Carmen a fost profesoară la „Gheorghe Lazăr” și el a fost profesor tot acolo, de fapt acolo s-au și cunoscut. Verișoara mea s-a născut la Sibiu, dar tatăl ei s-a născut la noi în sat și mama ei în Cozma, peste deal. Ei au fost cinci frați, patru băieți și o fată. Toți sunt trecuți la cele veșnice, el era cel mai tânăr. Mai demult veneau în vizită pe aici. Klaus Iohannis a fost și el, dar de puține ori, de vreo trei ori a fost în Sântu”, a declarat Vasile Lăzurca pentru Zi de Zi Mureș, conform Pro TV.

Citește și:
Mama Laurei Cosoi vorbește cu curaj despre lupta sa cu cancerul

Foto: Arhiva ELLE, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people