Frogmore Cottage, casa în care locuiesc Meghan Markle și Prințul Harry, a fost renovată

Meghan Markle și Prințul Harry au vrut ca Frogmore Cottage să fie căminul unde fiul lor va crește în dragoste și armonie. Având în vedere vechimea clădirii, cei doi au fost nevoiți să facă reparații serioase.

Frogmore Cottage, casa în care locuiesc Meghan Markle și Prințul Harry, a fost renovată

Meghan Markle și Prințul Harry pot în sfârșit să răsufle ușurați – renovările pentru Frogmore Cottage, casa în care locuiesc alături de fiul lor, Archie Harrison, s-au încheiat. Ducele și Ducesa de Sussex au renovat interiorul casei istorice anul acesta în anticiparea venirii pe lume a lui Archie. Recent, au redecorat ușile exterioare, ferestrele și pereții, îmbunătățind și structura clădirii. Grădina a fost, de asemenea, reamenajată, adăugându-i-se lumini suplimentare. Presa internațională a scris că suma întregii renovări a fost în jur de trei milioane de dolari, bani plătiți de Meghan și Harry.

„Dacă un membru al familiei regale spune: „Vrem o bucătărie mai bună”, atunci ești pregătit să apelezi la banii publici. Dacă au cerințe specifice, mai costisitoare, atunci vor plăti ei înșiși”, le-a spus o sursă celor de la People. Având în vedere că Frogmore Cottage este o casă veche, Ducele și Ducesa de Sussex au avut câteva emoții în legătură cu reparațiile. „O bună parte din grinzile din tavan și cele de pe podea erau defecte, deci a trebuit să fie înlocuite. Sistemul de încălzire era ineficient și sub standardele de mediu ce trebuie respectate în prezent. Sistemul electric a fost, de asemenea, înlocuit. În total, renovarea a durat în jur de șase luni”, a adăugat sursa.

Deși trei milioane de dolari poate părea o sumă imensă pentru un cuplu proaspăt căsătorit, suma face însă parte din cei 55 de milioane de dolari cheltuiți de Regina Elisabeta a II-a pentru conservarea palatelor regale în ultimele 12 luni. Conservarea este finanțată de Fondul Suveran anual, în valoare de 63 de milioane de dolari, pe care Guvernul Britanic îl oferă Reginei în scopul păstrării palatelor în serviciul public. 

Citește și:
Prințul William i-ar fi spus Reginei Elisabeta a II-a că nu este sigur de sentimentele lui pentru Kate Middleton

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Hepta

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people