Flavia Mihășan plănuiește să se întoarcă în televiziune, după trei ani de pauză

Flavia Mihășan a dat vestea cea mare, anunțând că plănuiește să revină în televiziune, după trei ani de pauză în care s-a concentrat pe creșterea copiilor.

Flavia Mihășan plănuiește să se întoarcă în televiziune, după trei ani de pauză

Flavia Mihășan, fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a mărturisit că îi este dor de munca ei, mai ales după trei ani de pauză. În această perioadă, ea a stat departe de micul ecran, concentrându-se pe creșterea celor doi copii ai săi.

Într-un interviu recent, Flavia Mihășan a dezvăluit cum este viața de mamă a doi băieți, dar și cum vede viitorul din punct de vedere de profesional. Vedeta a declarat că și-ar dori să revină în televiziune, însă vrea să îmbine rolul de mamă cu job-ul ei.

Flavia Mihășan va reveni în televiziune

„M-am gândit să revin la TV, dar va fi un mix între asta și a mă ocupa de copii. Nu m-am gândit de mult timp, recunosc, dar acum sunt mult mai stăpână pe rolul ăsta de mamă. Au trecut 2 ani și 8 luni de când am oprit tot, dar acum îmi e dor să reîncep”, a declarat Flavia Mihășan pentru  WOWbiz. ro.

Astfel, Flavia Mihășan, care a lucrat ca asistentă pe platourile matinalului prezentat de Dani Oțil și Răzvan Simion, plănuiește să se întoarcă în curând pe micile ecrane, după trei ani de pauză în care și-a dedicat timpul familiei sale. Mamă a doi băieți, unul de trei ani și celălalt de un an, vedeta a făcut față cu succes provocărilor și este gata să revină în atenția publicului.

Întrebată despre cum a reușit familia ei să treacă peste dificultățile din pandemie, vedeta a spus că nu le-a fost ușor, mai ales că nu au fost feriți nici ei de infecția cu coronavirus. Din fericire, familia vedetei nu a avut simptome grave, iar acum toată lumea se simte bine.

„Acum suntem foarte bine. După ce am fost testați pozitiv și a fost totul ok, în sensul că nu am avut simptome, copiii aproape deloc, m-am bucurat că s-a întâmplat așa, mă gândesc că poate s-au imunizat puțin și pot să stau un pic mai relaxată. Ei sunt obișnuiți să iasă afară și să stea destul de mult, să se joace, deci energia lor a trebuit consumată acasă. Dar, suntem creativi și am descoperit foarte multe activități.”, a povestit Flavia pentru sursa citată anterior.

Flavia Mihășan formează de mai bine de patru ani un cuplu cu Marius Moldovan. Pe cei doi îi leagă aceleași pasiuni, ambii fiind dansatori profesioniști. Marius a făcut studiile la Cluj-Napoca, iar după liceu s-a mutat la București. Acesta a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”, iar pasiunea pentru dans i-a adus împreună.

Citește și:
OFICIAL: Ce emisiune va prezenta Viviana Sposub la Kanal D

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people