Flavia Mihășan a născut pentru a doua oară

Flavia Mihășan, fosta asistentă din platourile emisiunii Neața cu Răzvan și Dani, a născut pentru a doua oară. Ce a împărtășit cu fanii?

Flavia Mihășan a dat naștere celui de-al doilea copil al ei. Coregrafă și dansatoare, fosta asistentă de la emisiunea TV Neața cu Răzvan și Dani avea deja un copil, și tocmai a făcut anunțul că a născut un băiețel perfect sănătos.

„Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe! E perfect, e dulce si bun! ♥️ Te iubim fara limite, copilul nostru!”, a scris Flavia Mihășan pe contul ei de Instagram, acolo unde își ține la curent cei peste 500.000 de fani cu lucrurile importante care se întâmplă în viața sa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Flavia Mihasan (@flavia_mihasan)

Flavia Mihășan își anunțase deja cea de-a doua sarcină prin intermediul unui interviu acordat revistei Viva!, și a continuat să își updateze comunitatea în legătură cu planurile sale și cu evoluția sarcinii. Mihășan se află într-o relație cu dansatorul Marius Moldovan, cu care s-a cunoscut chiar la muncă, în vreme ce făceau amândoi parte din distribuția spectacolului Mamma Mia!

„Am intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, despre care și eu cred că e mai ușor, efectiv nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul de data asta. Și mie mi se spunea că nici o sarcină nu seamănă cu alta și pot zice că, într-adevăr, așa e. Spre deosebire de prima sarcină, de data asta am avut senzații de greață, mi-a fost foarte somn și, cumva, am avut și insomnii. Dar, în general, nu mă pot plânge că trăiesc o sarcină grea…”, declara Flavia Mihășan pentru Viva!

Vedeta a povestit și că anunțul către partenerul ei, Marius Moldovan, a fost unul inedit, dar fără planificare sau vreun moment festiv. „Eram în vacanță la munte și, dintr-odată, a început să-mi fie extrem de foame dimineața, lucru destul de ciudat pentru mine, mai ales dimineața, când, de obicei, nu prea mănânc… De atunci am început să simt că se întâmplă ceva. Ne-am întors în Bucureşti, mi-am făcut testul cât timp Marius încă doarmea, iar când s-a trezit, pur și simplu i-am arătat testul. Nu i-am spus că-l voi face, el își dorea foarte tare al doilea copil și m-am gândit să nu-i creez așteptări. Dar când i l-am arătat, a fost ca în dimineața de Crăciun„, declara la acea vreme Flavia Mihășan.

Citește și:
Lora vorbește despre relația cu Ionuț Ghenu și cum a fost cerută în căsătorie

Foto: Instagram Flavia Mihășan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people