Fanii Prințesei Charlene de Monaco, îngrijorați de ultima sa apariție

Prințesa Charlene de Monaco le dă noi motive de îngrijorare fanilor săi.

Fanii Prințesei Charlene de Monaco, îngrijorați de ultima sa apariție

Prințesa Charlene de Monaco, în vârstă de 43 de ani, a plecat acum aproape un an în Africa de Sud și, de atunci, nu s-a mai întors la soțul și copiii săi. Pe tot parcursul anului 2021, au circulat zvonuri privind un posibil divorț, zvonuri pe care Albert de Monaco le-a negat în repetate rânduri.  

Charlene a postat acum pe Instagram o fotografie de la întâlnirea sa de pe 5 octombrie cu Misuzulu Zulu, actualul conducător al poporului Zulu, care reprezintă o cincime din populația Africii de Sud.

Detaliul care a atras însă atenția câtorva dintre cei 351.000 de followers ai prințesei a fost aspectul ei „obosit” și „fragil”.

Pe 8 octombrie, Charlene a suferit o nouă operație pentru infecția ORL pe care a contractat-o în mai și o sursă de palat a declarat pentru AFP că intervenția „a decurs foarte bine”.

Pe 15 octombrie, Charlene a postat pe Instagram un video în care spunea: „Abia aștept să ajung acasă la copiii mei, de care mi-e teribil de dor. Cred că orice mamă care e separată de copiii ei luni de zile s-ar simți la fel cum mă simt și eu.” Ea a adăugat că munca sa de conservare și protejare a zonelor sălbatice din Africa va continua.

La începutul acestei luni, prințul Albert a insistat asupra faptului că soția sa se va întoarce la Monaco până la sfârșitul lui octombrie. El susține că Charlene a fost nevoită să rămână în țara sa natală din cauza complicațiilor de sănătate cu care se confruntă.

„Nu a părăsit Monaco pe fugă!”, a declarat Albert pentru revista People. „Nu a plecat pentru că era supărată pe mine sau pe oricine altcineva. S-a dus în Africa de Sud pentru a reevalua activitatea fundației sale de acolo [Princess Charlène of Monaco Foundation] și pentru a petrece puțin timp cu fratele ei și câțiva prieteni.”

Citește și:

Lora a povestit fanilor despre noua intervenție estetică prin care a trecut

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people