Când se va întoarce Prințesa Charlene la Monaco? Prințul Albert oferă primele detalii

Prințul Albert de Monaco a dezvăluit că starea de sănătate a Prințesei Charlene s-a îmbunătățit și că este pregătită să se reîntoarcă la Monaco.

Când se va întoarce Prințesa Charlene la Monaco? Prințul Albert oferă primele detalii

După o lungă perioadă în care s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, Prințesa Charlene pare că în sfârșit a reușit să depășească momentele critice. Iar cea mai bună dovadă în acest sens este ultima postare pe care aceasta a făcut-o pe contul său de Instagram. În imagine o putem vedea pe Prințesa Charlene cu un zâmbet larg pe buze, semn că starea sa de sănătate s-a ameliorat.

În plus, Prințul Albert de Monaco a confirmat recent această veste, vorbind de asemenea și despre reîntoarcerea Prințesei la Monaco.

„Încă se află în Africa de Sud, dar se va întoarce curând. Trebuie să vorbim cu doctorii în câteva zile”, a declarat acesta.

„Se simte bine, chiar dacă a fost foarte complicat pentru ea fiindcă s-a confruntat cu diferite probleme”, a mai adăugat Prințul de Monaco.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Într-un interviu acordat în exclusivitate publicației PEOPLE, acesta a abordat și tema divorțului, dorind să pună capăt zvonurilor din presă potrivit cărora problemele de căsnicie, și nu neapărat problemele medicale, i-au ținut departe unii de ceilalți.

Prințesa Charlene (43 de ani) a rămas în Africa de Sud încă de la jumătatea lunii mai pentru a urma o serie de proceduri medicale de recuperare menite să corecteze o fostă operație ORL și să combată infecția cu care prințesa s-a ales după aceasta. „E pregătită să se întoarcă acasă”, a marturisit Albert.

El a precizat și că data exactă la care aceasta va reveni „depinde de verdictul doctorilor”, iar dacă totul merge bine, și-ar putea face bagajele chiar la finalul acestei luni. „Știu că a spus că cel mai probabil la finalul lui octombrie. Dar asta a fost înainte de ultimele consultații. Sunt destul de sigur că putem să mai scurtăm puțin termenul. (…) E pregătită. Chiar glumea că e pregătită să fugă și clandestin pe un vapor doar ca să se întoarcă în Europa.”

Încă din iulie, surse de la palatul din Monaco susțineau că absența îndelungată a prințesei se datorează unei infecții grave ale urechii, nasului și gâtului, care impune mai multe proceduri – însă în presă au circulat mai multe zvonuri potrivit cărora plecarea lui Charlene ar fi fost motivată mai mult de infidelitățile prințului.

Citește și:
Regina Rania a Iordaniei a dezvăluit imagini inedite cu cele două fiice ale sale

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video