Fanii Bridgerton au primit o veste extraordinară! Ce se întâmplă cu al treilea sezon al serialului

Așa cum fanii deja știu, Netflix a reînnoit cel mai mare serial al său, Bridgerton, cu sezoanele 3 și 4.

Fanii Bridgerton au primit o veste extraordinară! Ce se întâmplă cu al treilea sezon al serialului

Netflix și Shondaland au anunțat că serialul Bridgerton a intrat în producție pentru Sezonul 3, alături de noi membri ai distribuției: Daniel Francis, Sam Phillips și James Phoon. Acest sezon se va concentra pe povestea de dragoste dintre Penelope Featherington (Nicola Coughlan) și Colin Bridgerton (Luke Newton).

Alături de Shondaland și de noul showrunner, Jess Brownell, Bridgerton s-a întors pentru al treilea sezon în care descoperim că Penelope Featherington (Nicola Coughlan) a renunțat în sfârșit la îndelunga ei simpatie pentru Colin Bridgerton (Luke Newton), după ce aceasta i-a auzit vorbele disprețuitoare din ultimul sezon.

Totuși, ea a decis că este timpul să-și caute un soț, de preferință unul care să-i ofere suficientă independență pentru a-și continua viața dublă ca Lady Whistledown, departe de mama și surorile ei. Însă, lipsită de încredere, încercările ei din piața matrimonială eșuează spectaculos. Între timp, Colin s-a întors din călătoriile sale de vară cu o nouă înfățișare și cu un aer foarte dichisit. Acesta este însă descurajat când realizează că Penelope, singura persoană care l-a apreciat întotdeauna așa cum a fost, îl ignoră. Dornic să-i recâștige simpatia, Colin se oferă să-i fie mentor Penelopei în ceea ce privește încrederea în a-și găsi un soț în acest sezon.

Dar când lecțiile lui încep să funcționeze destul de bine, Colin trebuie să se lupte cu sentimentele lui pentru Penelope și să înțeleagă dacă acestea sunt doar de prietenie. O situație complicată pentru Penelope este și ruptura ei de Eloise (Claudia Jessie), care și-a găsit un prieten nou într-un loc neașteptat, în timp ce prezența tot mai mare a Penelopei în context face și mai dificil pentru ea să păstreze secretul alter ego-ului Lady Whistledown.

Nume noi în distribuție

Netflix a anunțat trei nume noi care se alătură distribuției, precizând și că filmările au început deja în Londra. Iată despre cine este vorba:

Daniel Francis (cunoscut pentru rolul din Stay Close) care îl interpretează pe Marcus Anderson – o prezență carismatică care luminează orice cameră în care intră, atrăgând atenția anumitor doamne puternice din societate, dar și furia altora.

Sam Phillips (cunoscut pentru rolul din The Crown) care îl interpretează pe Lord Debling – un lord genial cu interese neobișnuite. Însă, având avere și un titlu nobiliar care să-i susțină excentricitățile, el nu va duce lipsă de interes din partea domnișoarelor în acest sezon.

James Phoon (cunoscut pentru rolul din Wreck) care îl interpretează pe Harry Dankworth – chiar dacă are anumite lipsuri când vine vorba de spirit și inteligență, Dankworth compensează cu o înfățișare atractivă.

Citește și:
Detalii inedite despre emisiunea 'Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Când încep filmările și când pleacă vedetele participante spre Republica Dominicană

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people