Detalii inedite despre emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Când încep filmările și când pleacă vedetele participante spre Republica Dominicană

Cabral și Adela Popescu vor fi gazdele show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!".

Detalii inedite despre emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Când încep filmările și când pleacă vedetele participante spre Republica Dominicană

Vedete din România vor lăsa deoparte stilul de viață obișnuit pentru a înfrunta obstacolele limitărilor fizice și psihice, într-o provocare extremă. PRO TV anunță începerea producției reality-show-ului care a făcut istorie: Sunt celebru, scoate-mă de aici, emisiune ce ar urma să fie difuzată din toamna acestui an.!

Timp de două luni, celebritățile vor trăi sub cerul liber, departe de casă, de fani și de luxul zilnic, complet izolate, fără acces la telefon sau Internet și se vor lupta cu neprietenoasa junglă pentru titlul de Rege sau Regină a acesteia. Resurse limitate, insecte, izolare, teama de necunoscut, animale exotice și provocări extreme – sunt doar câteva dintre elementele pe care vor trebui să le înfrunte vedetele, în cel de-al doilea sezon al show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! Într-o abordare diferită, condimentat cu probe și elemente noi, show-ul va pune la încercare capacitatea de adaptare a vedetelor la condițiile austere din junglă, departe de confortul pe care-l au acasă.

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a avut un singur sezon, în 2015, în perioada februarie-martie din anul respectiv, și a fost un real succes. S-a filmat în Africa de Sud și au participat atunci mai multe vedete din showbiz-ul românesc, printre care și Vladimir Drăghia, dar și Gina Pistol, Ruby și Dorian Popa. Show-ul a fost prezentat de Cabral și Mihai Bobonete, iar Cătălin Moroșanu a câștigat acel sezon.

Ce vedete ar urma să participe

Se vehiculează nume noi din showbiz-ul autohton care ar participa la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzată de PRO TV. Potrivit Fanatik, după ce Theo Rose ar fi fost eliminată din lista participanților, o artistă foarte cunoscută și un fotomodel de la noi ar apărea în noul show. Este vorba despre Lidia Buble și Ioana Filimon, dar și Alexandra Ungureanu și fostul fotbalist Giani Kiriță.

Tot Fanatik a dezvăluit că filmările vor începe mai curând decât se aștepta oricine, mai mult decât atât, plecarea spre Republica Dominicană va avea loc în câteva zile, mai exact chiar în acest weekend, duminică, 24 iulie.

Cabral și Adela Popescu sunt gazdele noului sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Cabral și Adela Popescu sunt gazdele acestui sezon care va împinge la maximum limitele psihice și fizice ale concurenților.

Prezentatoare TV, actriță și una dintre cele mai influente prezențe din mediul online din România, Adela Popescu este nerăbdătoare să ia contact cu jungla și provocările pe care aceasta le are pentru celebrități.

„Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici” nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a declarat Adela Popescu.

Unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV, actor și un pasionat al sporturilor extreme, Cabral va testa capacitatea de adaptare a vedetelor la condițiile austere din junglă.

„Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe. Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor – și, desigur, și publicului – că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci. Sigur, foarte importantă este lista de concurenți ce vor intra în acest experiment… și eu sunt curios să-i văd pe toți în tabără și-apoi să așteptăm să vedem dacă cedează și strigă: Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a precizat Cabral.

Citește și:
Cum arată la aproape 20 ani Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people