Ce părere au avut părinții Andreei Ibacka atunci când l-au cunoscut pe Cabral: „Și-au făcut cruce”

Cabral a povestit cum au reacționat părinții soției sale atunci când i-a cunoscut prima dată.

Ce părere au avut părinții Andreei Ibacka atunci când l-au cunoscut pe Cabral: „Și-au făcut cruce”

Andreea Ibacka și Cabral sunt împreună de 14 ani, iar în urmă cu 11 ani și-au unit destinele pentru totdeauna. Cei doi au împreună doi copii superbi, iar relația lor este tot mai bună pe zi ce trece. Nu puține au fost momentele când și-au făcut declarații de dragoste emoționante și și-au exprimat cele mai frumoase amintiri împreună.

Reacția părinților Andreei Ibacka atunci când l-au cunoscut pe Cabral

Cu toate acestea, prezentatorul TV s-a întors în timp cu mulți ani, amintindu-și de prima întâlnire cu socrii lui. Potrivit declarațiilor sale, când Cabral i-a cunoscut pe părinții soției sale, aceștia au sperat doar la ce este mai bine pentru fiica lor, „făcându-și cruce cu limba”. Ba mai mult, prezentatorul a precizat că se înțelege foarte bine cu socrul său, iar mama Andreei „nu l-ar ucide în somn”.

„Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă…”, a spus Cabral pentru Viva!

Cum s-au cunoscut cei doi

În ceea ce privește începutul relației lor, Cabral a declarat că între el și Andreea a fost dragoste la prima vedere, deși partenera lui nu s-a lăsat convinsă din prima. După o perioadă în care a cucerit-o cu șarmul său, vedeta a aceptat o întâlnire cu el, iar de atunci sunt de nedespărțit.

„Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…”, și-a amintit prezentatorul TV.

Invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Ibacka a făcut unele dezvăluiri neașteptate despre soțul ei, povestind care sunt, de fapt, motivele pentru care acesta are o viață plină de adrenalină.

„Probabil se întâmplă asta de la o vârstă. Criza vârstei mijlocii cred că ne-a lăsat deja, dar după o anumită vârstă ești mai conștient. El numără verile. Că ai atâtea veri să te distrezi. Pentru el, vara este supremă. El e genul de om care nu trece prin viață pur și simplu. Își dorește să se bucure de fiecare chestie care i se întâmplă. În general, nu spune nu experiențelor. Practic, el are toate pasiunile. Din păcate, avem prieteni care ne-au părăsit mult prea tineri”, a povestit Andreea Ibacka în cadrul emisiunii.

Citește și:
Decizia radicală luată de CRBL după participarea la Survivor România: „Am făcut ședință de familie'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people