Jonathan Bailey, actorul din serialul Bridgerton, dezvăluiri oneste despre orientarea sa sexuală

„Bineînțeles că m-am gândit că pentru a putea fi fericit, trebuie să fiu heterosexual”, a mărturisit Jonathan Bailey.

Jonathan Bailey, actorul din serialul Bridgerton, dezvăluiri oneste despre orientarea sa sexuală

Jonathan Bailey, actorul din celebrul serial Bridgerton, a vorbit deschis despre orientarea sa sexuală. În cadrul unui interviu acordat publicației GQ Hype, acesta a declarat că multă vreme a fost nevoit să își ascundă orientarea sexuală, temându-se că un eventual coming out i-ar putea afecta cariera.

Jonathan Bailey a povestit că a fost influențat de sfatul unui alt actor, care i-a recomandat să nu vorbească despre orientarea sa sexuală: „Sunt două lucruri pe care nu vrem să le știm: dacă ești alcoolic sau dacă ești homosexual„.

„E suficient ca cineva într-o poziție de putere să îți spună asta. Normal că m-am gândit la asta. Bineînțeles că m-am gândit că pentru a putea fi fericit, trebuie să fiu heterosexual”, a adăugat Jonathan.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cu toate astea, actorul a decis să vorbească în mod public despre orientarea sa sexuală, mărturisind că liniștea sa emoțională este mult mai importantă decât cariera de actor.

„Am ajuns într-un punct în care m-am gândit: „La naiba cu asta, prefer să îmi pot ține iubitul de mână în public sau să pot folosi o fotografie cu fața mea pe Tinder fără să fiu stresat, decât să primesc un rol.”

Bridgerton revine cu un al doilea sezon pe 25 martie 2022. Respectând romanele, sezonul doi, care va fi difuzat de Netflix, va spune povestea căutării iubirii lui Lord Anthony Bridgerton.

De la Shondaland și creatorul Chris Van Dusen, cel de-al doilea sezon din Bridgerton îl urmărește pe Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), cel mai mare frate și viconte Bridgerton, în timp ce încearcă să își găsească o soție potrivită. Condus de datoria lui de a susține numele familiei, căutarea lui Anthony a unei debutante care să îndeplinească standardele lui imposibile pare nefastă până când Kate (Simone Ashley) și sora ei mai mică Edwina (Charithra Chandran) Sharma sosesc din India.

Când Anthony începe să o curteze pe Edwina, Kate descoperă adevărata natură a intențiilor sale – o adevărată potrivire de dragoste nu este pe lista lui de priorități – și decide să facă tot ce-i stă în putere pentru a opri posibila căsătorie. Dar, făcând acest lucru, meciurile dintre Kate și Anthony nu fac decât să-i apropie, complicând lucrurile de ambele părți. Peste Grosvenor Square, familia Featherington trebuie să-l întâmpine pe cel mai nou moștenitor al proprietății lor, în timp ce Penelope (Nicola Coughlan) continuă să navigheze prin mulțime, păstrând în același timp cel mai profund secret față de oamenii cei mai apropiați.

Citește și:
Cameron Diaz, declarații surprinzătoare despre rutina sa de frumusețe: „Nu îmi spăl fața niciodată'

Foto Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video