Elon Musk, primele declarații după ce a devenit din nou tată

Elon Musk are în prezent nouă copii.

Elon Musk, primele declarații după ce a devenit din nou tată

Elon Musk a devenit tată de gemeni anul trecut, cu doar câteva săptămâni înainte ca el și iubita sa, Grimes, să o întâmpine pe fiica lor, Exa Dark Sideræl Musk, în luna decembrie.

CEO-ul Tesla, în vârstă de 51 de ani, a devenit tată de gemeni în noiembrie anul trecut, potrivit unor documente judiciare publicate miercuri de The Insider. Gemenii s-au născut în Austin, Texas. Documentele dezvăluie că, în aprilie, Musk și Shivon Zilis, care este directoare de proiect la compania sa, Neuralink, au cerut unui tribunal din Texas să schimbe numele bebelușilor lor, astfel încât aceștia „să aibă numele de familie al tatălui lor și să conțină numele de familie al mamei lor ca parte a numelui de mijloc.”

Sosirea gemenilor pe lume a avut loc cu doar câteva săptămâni înainte ca Musk și fosta sa parteneră, cântăreața Grimes, să întâmpine o fetiță prin intermediul unei mame surogat în decembrie, în ciuda faptului că cei doi s-au despărțit în septembrie. Ea a dezvăluit nașterea lui Exa Dark Sideræl, pe care au poreclit-o Y, într-un articol pentru Vanity Fair. Ei mai au, de asemenea, un fiu în vârstă de 2 ani, X Æ A-12.

Elon Musk a vorbit pentru prima oară prin intermediul contului său de Twitter despre faptul că a devenit din nou tată. Acesta a glumit pe marginea acestui subiect, declarând că își face datoria pentru a remedia problema natalității în scădere.

„O rată a natalității în colaps este de departe cel mai mare pericol cu care se confruntă civilizația. Rețineți cuvintele mele, din păcate, sunt adevărate. Sper că aveți familii mari și felicitări celor care au deja!”, a scris Elon pe Twitter.

Musk împarte doi copii cu cântăreața canadiană Grimes și alți cinci cu fosta sa soție, Justine Wilson. Astfel, cu gemenii pe care îi are alături de Shivon Zilis, Elon Musk are nouă copii.

Citește și:
Victoria Beckham dezvăluie ce o îngrijorează în privința fiicei sale, Harper

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people