Victoria Beckham dezvăluie ce o îngrijorează în privința fiicei sale, Harper

Victoria Beckham a vorbit deschis despre rolul de mamă și ce o îngrijorează cel mai mult atunci când vine vorba despre fiica ei, Harper.

Victoria Beckham dezvăluie ce o îngrijorează în privința fiicei sale, Harper

Victoria Beckham este una dintre cele mai apreciate vedete din lume, iar dincolo de viața profesională, soția lui David Beckham este o mamă dedicată.Victoriaa dezvăluit că are tot mai multe preocupări, mai ales în privința fiicei sale, Harper, în vârstă de 10 ani.

Ce o îngrijorează pe Victoria Beckham când vine vorba despre fiica ei

Victoria Beckham vrea să o protejeze pe fiica ei, Harper, de social media, pe măsură ce crește. Cum pericolele în online sunt tot mai mari, vedeta a declarat că încearcă să o țină departe de riscuri și de ceea ce se promovează în social media. Într-un interviu pentru Vogue Australia, Victoria și-a exprimat ezitările cu privire la utilizarea rețelelor de socializare de către fiica ei, precum și ce o îngrijorează.

„Harper nu este pe rețelele de socializare, așa că nu trebuie să ne facem griji cu privire la body-shaming încă. Dar văzând cât de duri pot fi oamenii, da, chiar mă îngrijorează. Ea este la vârsta la care corpul ei va începe să se schimbe, dar este vorba de a ne asigura că vorbim mult ca familie și că se înconjoară de prieteni drăguți. Dar este destul de terifiant, nu pot să mint”, a spus Victoria Beckham.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Harper este adepta unui look natural

Cu toate acestea, vedeta este încântată de faptul că fiica ei nu este atrasă de machiajul excesiv și ținutele provocatoare. Ba mai mult, Victoria Beckham a povestit cum a fost „luată la rost' de către Harper, care a văzut o fotografie cu mama ei din perioada când făcea parte din trupa Spice Girls. Harper a părut uimită de hainele pe care le purta mama ei atunci și a considerat că fustele fetelor erau mult prea scurte.

„Ea nu este unul dintre acești copii care ies în oraș cu o față plină de machiaj și un top. De fapt, mi-a spus recent: „Mami, am văzut niște poze cu tine când erai în Spice Girls, iar fustele tale erau pur și simplu inacceptabile. Erau prea scurte.” Apoi David a intervenit și a spus: „Absolut, Harper! Chiar erau foarte, foarte scurte.” Și a fost chiar dezgustată de cât de scurte erau fustele mele. I-am spus: „Niciodată nu vei purta fuste de genul ăsta?”. Ea a spus: „Categoric nu.” Vom vedea.”, a adăugat Victoria Beckham.

Citește și:
VIDEO Kim Kardashian, Dua Lipa, Nicole Kidman, Naomi Campbell și Bella Hadid, apariții de senzație la show-ul Balenciaga

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video