Elon Musk a devenit tată de gemeni cu puțin timp înainte de nașterea copilului său și al lui Grimes

Elon Musk a devenit tată de gemeni cu câteva săptămâni înainte de nașterea copilului său și al lui Grimes.

Elon Musk a devenit tată de gemeni cu puțin timp înainte de nașterea copilului său și al lui Grimes

Elon Musk a devenit tată de gemeni anul trecut, cu doar câteva săptămâni înainte ca el și iubita sa, Grimes, să o întâmpine pe fiica lor, Exa Dark Sideræl Musk, în luna decembrie. Fondatorul Tesla și Shivon Zilis, directoare de proiect la compania sa, Neuralink, au devenit părinții gemenilor în noiembrie 2021.

Elon Musk a devenit tată de gemeni în noiembrie 2021

CEO-ul Tesla, în vârstă de 51 de ani, a devenit tată de gemeni în noiembrie anul trecut, potrivit unor documente judiciare publicate miercuri de The Insider. Gemenii s-au născut în Austin, Texas. Documentele dezvăluie că, în aprilie, Musk și Shivon Zilis, care este directoare de proiect la compania sa, Neuralink, au cerut unui tribunal din Texas să schimbe numele bebelușilor lor, astfel încât aceștia „să aibă numele de familie al tatălui lor și să conțină numele de familie al mamei lor ca parte a numelui de mijloc”.

Sosirea gemenilor pe lume a avut loc cu doar câteva săptămâni înainte ca Musk și fosta sa parteneră, cântăreața Grimes, să întâmpine o fetiță prin intermediul unei mame surogat în decembrie, în ciuda faptului că cei doi s-au despărțit în septembrie. Ea a dezvăluit nașterea lui Exa Dark Sideræl, pe care au poreclit-o Y, într-un articol pentru Vanity Fair. Ei mai au, de asemenea, un fiu în vârstă de 2 ani, X Æ A-12.

Cântăreața canadiană a fost inițial reticentă în a dezvălui cel de-al doilea copil al cuplului, poreclit „Y”, dar în timpul unui interviu acordat în casa ei din Austin, Texas, jurnalistul Vanity Fair, Devin Gordon, a auzit un bebeluș plângând. Când a fost întrebată dacă are un nou bebeluș în viața ei, artista a spus că nu are „libertatea de a vorbi despre aceste lucruri”, dar apoi a confirmat că Y s-a alăturat familiei în decembrie și, în cele din urmă, a împărtășit numele ei complet.

Fondatorul Tesla are 9 copii cunoscuți

Sexul gemenilor nu a fost făcut public, iar numele lor a fost redactat din documente. Un judecător din Austin a acceptat cererea lor în luna mai, potrivit Insider. Un reprezentant al lui Musk nu a răspuns imediat la solicitarea de comentarii a PEOPLE. Zilis, de asemenea, nu a răspuns imediat.

Musk împarte doi copii cu cântăreața canadiană Grimes și alți cinci cu fosta sa soție, Justine Wilson. Astfel, cu gemenii pe care îi are alături de Shivon Zilis, Elon Musk are nouă copii.

Citește și:
Alexandru Pițurcă, declarații despre zvonurile conform cărora s-ar fi despărțit de Cristina Ich

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people