Fiica transgender a lui Elon Musk depune cerere pentru a-și schimba numele de familie: „Nu mai doresc să fiu asociată cu el”

Fiica lui Elon Musk a depus o cerere oficială pentru a-și schimba numele și a elimina orice asociere cu tatăl său.

Fiica transgender a lui Elon Musk depune cerere pentru a-și schimba numele de familie: "Nu mai doresc să fiu asociată cu el”

Fiica lui Elon Musk și-a anunțat atât schimbarea identității de gen, cât și intenția de a-și schimba numele complet în noi documente judiciare. Formularea sugerează că vrea să rupă legăturile familiale cu tatăl său miliardar.

sursa: profimedia

Fiica lui Elon Musk vrea să își schimbe numele

După ce a împlinit 18 ani în aprilie, unul dintre copiii lui Elon Musk vrea să renunțe la celebrul nume de familie. Xavier Alexander Musk, născut de sex masculin, a depus actele la tribunalul superior din California, Los Angeles, pe 18 aprilie, la o zi după ziua de naștere de pe 17 aprilie, pentru a-și schimba numele în Vivian Jenna Wilson. Schimbarea reflectă noua sa identitate de gen ca femeie, iar Wilson este numele de familie al mamei sale, Justine. Documentele, obținute de HollywoodLife, menționează motivul pentru schimbarea formală solicitată:

„Identitatea de gen și faptul că nu mai locuiesc cu tatăl meu biologic și nici nu mai doresc să fiu asociată cu acesta în vreun fel, formă sau chip”., a transmis Vivian

Cum a reacționat fondatorul Tesla

Viitoarele proceduri în acest caz sunt programate pentru 24 iunie la tribunalul din Santa Monica, Los Angeles. Pe 18 iunie, Elon a intrat pe Twitter pentru a posta un mesaj simplu, aparent ca răspuns la această veste. „Îmi iubesc atât de mult toți copiii”, a scris pe Twitter fondatorul SpaceX. Elon a scris pe Twitter în special pe 24 iulie din 2020: „Pronumele sunt nașpa” și a revenit din nou pe platformă la 16 decembrie în același an cu mesajul: „Susțin absolut trans, dar aceste pronume sunt un coșmar estetic”.

Vivian și fratele ei geamăn, Griffin Musk, sunt cei mai mari dintre cei șapte copii în viață ai magnatului Tesla. Primul său copil, un băiat pe nume Nevada Alexander, a murit de sindromul morții subite a bebelușului la doar 10 săptămâni, în 2002. Mama lui Nevada, Griffin și Vivian este scriitoarea canadiană de fantasy Justine Wilson.

Cuplul s-a căsătorit în 2000 și s-a despărțit în 2008. De asemenea, Justine a născut tripleții Kai, Saxon și Damian în 2006; la fel ca și gemenii, cei trei copii lui Elon și Justin au fost concepuți prin fertilizare in vitro.

Citește și:
Decizia radicală luată de Prințul William și Kate Middleton după Jubileul de Platină

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people
 Urmărește ultimele
noutăți în format video
Play