Elon Musk, declarații inedite despre procesul dintre Amber Heard și Johnny Depp: „Sper ca amândoi să meargă mai departe”

Elon Musk le-a luat apărearea lui Amber Heard și lui Johnny Depp printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Elon Musk, declarații inedite despre procesul dintre Amber Heard și Johnny Depp: „Sper ca amândoi să meargă mai departe”

Elon Musk a luat apărarea fostei sale partenere, Amber Heard, și a fostului soț al acesteia, Johnny Depp, ca răspuns la o postare pe rețelele de socializare care critica procesul de defăimare pe care fostul cuplu îl are în prezent.

Elon Musk îi susține atât pe Amber Heard, cât și Johnny Depp

Prezentatorul de podcast Lex Fridman a scris pe Twitter pe 27 mai: „Concluziile mele de la procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard: 1. Faima este un drog al naibii de bun (pentru unii). 2. Psihiatrii și avocații au niveluri drastic diferite de calificare. 3. A minți milioane de oameni este ceva de care oamenii sunt capabili. 4. Dragostea poate fi dezordonată. 5. Mega halbă de vin.Fondatorul miliardar al Tesla a răspuns acestor afirmații pe rețelele de socializare.

„Sper ca amândoi să meargă mai departe. În cel mai bun moment al lor, fiecare dintre ei este incredibil”., a scris Elon Musk.

Faptul că Elon i-a luat apărarea fostei sale iubite ar putea fi o surpriză pentru fani, deoarece textele dintre actrița din „Aquaman” și fostul ei agent Christian Carino au dezvăluit că aceasta s-ar fi întâlnit cu fondatorul Tesla doar pentru a „umple spațiul”. În timpul procesului, a fost citit un schimb de mesaje din 2017 în care Amber a spus că era „tristă”, în timp ce „se confrunta cu despărțirea de Elon”. Christian i-a răspuns: „Nu erai îndrăgostită de el și mi-ai spus de o mie de ori, doar umpleai spațiul”. Elon și Amber au avut o relație romantică în 2017, după despărțirea ei de Johnny.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Procesul dintre cei doi actori ajunge la final

Între timp, pledoariile finale ale procesului au avut loc pe 27 mai, iar deliberările juriului vor începe pentru a stabili dacă Amber a afectat cariera lui Johnny atunci când a scris un articol de opinie despre supraviețuirea abuzului domestic pentru The Washington Post, deși nu a numit nicio persoană în articol. Între timp, actorul din „Pirates of Caribbean” a negat toate acuzațiile care i-au fost aduse.

Cu toate acestea, Amber l-a dat în judecată pentru suma de 100 de milioane de dolari, susținând că Johnny și echipa sa s-au angajat într-o campanie de defăimare împotriva ei. La începutul procesului, o sursă a declarat pentru HollywoodLife că Johnny are mari speranțe în ceea ce privește rezultatul acestuia, chiar dacă a pierdut procesul de calomnie intentat în Marea Britanie împotriva tabloidului britanic The Sun pentru că l-a numit „bătăuș de soții”.

„În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat cu cazul de la Londra, Johnny se simte din ce în ce mai încrezător pe măsură ce zilele petrecute în instanță pentru acest proces avansează. De data aceasta se simte foarte diferit, deoarece s-au întors în Statele Unite, iar Johnny are susținători care nu au putut fi alături de el anterior.”, a explicat sursa.

Citește și:
Liam Payne și Maya Henry s-au despărțit din nou. Cei doi și-au anulat logodna

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video