Amber Heard susține că a primit amenințări cu moartea de când Johnny Depp a intentat un proces împotriva sa

„Oamenii vor să mă omoare și îmi spun asta în fiecare zi”, a mărturisit Amber Heard în instanță.

Amber Heard susține că a primit amenințări cu moartea de când Johnny Depp a intentat un proces împotriva sa

Amber Heard a vorbit în fața juraților despre modul dramatic în care viața sa s-a schimbat de când Johnny Depp a intentat un proces de defăimare împotriva sa. Actrița în vârstă de 36 de ani a spus că, din cauza declarațiilor fostului său soț, este „hărțuită, umilită și amenințată în fiecare zi.”

„Oamenii vor să mă omoare și îmi spun asta în fiecare zi. Oamenii vor să-mi pună copilul într-un cuptor cu microunde și îmi spun asta. Johnny m-a amenințat, mi-a promis că dacă îl părăsesc vreodată mă va face să mă gândesc la el în fiecare zi pe care o trăiesc”, a declarat Amber Heard în timpul procesului.

Aceasta a mai spus și că în ultima perioadă s-a confruntat cu mii de amenințări cu moartea și că suferă de atacuri de panică în mod constant.

„Primesc sute de amenințări cu moartea în mod regulat, dacă nu chiar în fiecare zi; mii de când a început acest proces. Nu merit asta. Atacurile pe care Johnny le face împotriva mea prin intermediul a milioane de oameni mă torturează. În fiecare zi trăiesc această traumă. Îmi tremură mâinile, mă trezesc țipând… Mă trezesc în fiecare zi cu atacuri de panică până când conștientizez că pot să fac ceva în privința asta.”

Actrița a mărturisit că actele de caritate o ajută să treacă peste aceste momente și că își dorește să fie „vocea persoanelor care nu au o voce.”

„Nu doresc această situație nici celui mai mare dușman al meu. Stând astăzi aici, nu mai pot avea o carieră, oamenii nu se mai pot asocia cu mine, nu pot să fac acte caritabile. Oamenii râd de mărturia mea în care spun că am fost agresată. Să se glumească despre asta… este cel mai chinuitor, dureros și umilitor lucru prin care am fost nevoit să trec vreodată. Sper ca nimeni să nu fie nevoit să treacă prin așa ceva. Vreau doar ca Johnny să mă lasă în pace. Spun asta de ani de zile și credeam că o să o facă”, a concluzionat Amber Heard.

Citește și:
Liam Payne și Maya Henry s-au despărțit din nou. Cei doi și-au anulat logodna

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people