Delia și-a impresionat fanii cu o nouă schimbare de look

Delia reușește cu fiecare ocazie să arate că este adepta schimbărilor, iar fotografiile cu noul ei look demonstrează acest lucru.

Delia și-a impresionat fanii cu o nouă schimbare de look

Delia ne-a obișnuit până acum cu tot felul de schimbări, fie în ceea ce privește look-ul ei, fie stilul vestimentar. Artista dovedește că are un stil aparte, pe care și-l asumă.

Recent, Delia a publicat mai multe fotografii pe contul personal de Instagram în care se poate vedea că artista are părul vopsit într-o nuanță de verde fosforescent. Imaginile au fost făcute în Mexic, acolo unde artista se află într-o nouă vacanță alături de soțul ei, Răzvan Munteanu.

La o primă vedere, am putea spune că această schimbare de look a Deliei o face să semene destul de mult cu celebra artistă Billie Eilish. Ba mai mult decât atât, și fanii au observat acest lucru. „Billie Eilish, tu ești?”, i-a comentat Deliei unul dintre fani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delianomad)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delianomad)

Știm deja că Delia preferă să meargă în vacanțe în destinații exotice. La sfârșitul lunii decembrie a anului 2020, artista a fost în Zanzibar, tot alături de soțul ei, și a publicat și de acolo o mulțime de imagini impresionante.

În ciuda peisajului de vis de care a avut parte, Delia a vorbit într-o serie de Instastories pe Instagram despre fricile ei, asta după ce a văzut mai multe insecte acolo unde dormea. „Îmi e frică de pești, îmi e frică de insecte, de raci, îmi e frică de toate. Dar nu mi-e frică rău, doar așa un pic, am o stare, un stres mic. Eu sunt în armonie cu natura, iubesc natura, dar nu îmi place să știu că acolo unde dorm în cuib am pe plasa patului moluște și gărgăuze. Îmi e frică în apă doar când apa este foarte clear și văd chestii, apar tot felul de pești, tot felul de lucruri care vin să mă atace.”

Citește și:
Roxen vorbește despre agresiunea din partea iubitului și despre lecțiile învățate de aici

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people