Roxen vorbește despre agresiunea din partea iubitului și despre lecțiile învățate de aici

Roxen este una dintre puținele persoane publice din România care au ales să vorbească despre agresiunea suferită într-o relație sentimentală. Ce a învățat de aici?

Roxen vorbește despre agresiunea din partea iubitului și despre lecțiile învățate de aici

Agresiunea suferită de Roxen din partea fostului său partener a fost anul trecut un subiect intens discutat de presă, poate și pentru că a fost una dintre puținele ocazii în care o persoană publică a ales să vorbească deschis despre relația abuzivă din care a fost parte.

Agresiunea căreia i-a fost victimă Roxen a eclipsat, astfel, performanța ei – a fost aleasă să reprezinte România la concursul Eurovision, în urma unui proces de selecție diferit de cele susținute până acum în țara noastră. Deși concursul nu s-a mai ținut în cele din urmă, desfășurarea acestuia fiind împiedicată de pandemia de coronavirus, pentru Roxen anul 2020 a venit cu satisfacții profesionale. Cântăreața a ieșit, în același an, dintr-o relație toxică, ce s-a încheiat cu obținerea unui ordin de protecție împotriva fostului său partener.

Roxen a vorbit acum pentru Viva! despre agresiunea prin care a trecut: „În vară s-a întâmplat respectivul eveniment mai puțin plăcut. Ne-am certat foarte rău în toiul nopții, eu m-am speriat, iar vecinii au auzit și au chemat autoritățile. Era o relație toxică, așa cum, din păcate, există foarte multe, care m-au panicat atunci și m-au făcut să-mi fie teamă.”

Agresiunea a venit și cu lecții pentru Roxen, care spune acum că „Nimeni nu ar trebui să se complacă într-o astfel de relație și ar trebui să ceară ajutorul, să nu rămână acolo unde nu le este bine, unde nu există armonie și înțelegere. Cu atât mai mult dacă există și orice fel de agresivitate. Din fericire, am reușit să trec peste. Nu a fost deloc ușor, dar m-am axat mai mult pe lucrurile care îmi dau de obicei o stare bună, am avut alături de mine oameni minunați care m-au ajutat să merg mai departe.”

„Ne-am mai certat, am stat despărțiți”, a mai povestit Roxen, despre relația care a culminat cu agresiunea despre care a vorbit artista. Totul, însă, a mărturisit ea, s-a terminat atunci când a obținut un ordin de protecție împotriva fostului său iubit.

Citește și:
Cum arată Inoke, fiica în vârstă de 18 ani a lui Cabral

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people