De câte ori a făcut școala de șoferi Alexia Eram înainte de a-și lua permisul auto. Mario Fresh a dezvăluit acest detaliu

Alexia Eram le-a dezvăluit fanilor că și-a luat permisul auto.

De câte ori a făcut școala de șoferi Alexia Eram înainte de a-și lua permisul auto. Mario Fresh a dezvăluit acest detaliu

Alexia Eram le-a dezvăluit fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare că și-a luat permisul auto și este foarte fericită de această reușită.

„De astăzi aveți o nouă șoferiță în oraș!!”, a scris tânăra în descrierea fotografiilor în care le arată fanilor că a reușit să treacă examenul auto.

Alexia Eram a vorbit în emisiunea lui Cătălin Măruță despre această reușită, declarându-se foarte fericită că acum are permis auto și dezvăluind că la proba teoretică a luat 23 de puncte.

„Am luat 23 de puncte. Sincer, după ce am văzut 22, am zis gata, l-am luat! Și astăzi am avut examenul de practică. E prima oară când l-am dat”, a declarat ea în cadrul emisiunii.

Deși a fost prima dată când a dat examentul de practică, nu aceleși lucru se poate spune și despre încercarea ei de a deveni șoferiță.

În aceeași emisiune, Mario Fresh, iubitul acestei, a dezvăluit un detaliu mai puțin cunoscut, mai exact că tânăra a făcut școala de șoferi de mai multe ori până a reușit să ia permisul auto.

„E prima dată când l-a dat, că a făcut școala de 3 ori, dar fiind foarte ocupată, nu a avut timp să învețe și să meargă să dea sala și traseul. Acum, când are cea mai multă treabă, l-a luat”, a completat Mario Fresh.

Alexia Eram a absolvit facultatea

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de mai bine de 5 ani, iar relația lor funcționează foarte bine. Iar acest lucru se vede cu ușurință din postările lor pe rețelele de socializare.

La fel s-a întâmplat și într-unul dintre cele mai importante momente din viața fiicei Andreei Esca. Alexia a urmat cursurile unei prestigioase universități din Marea Britanie, iar zilele trecute a avut loc ceremonia de absolvire.

Dacă membrii familiei ei nu au ratat acest moment atât de important pentru tânără, din păcate, partenerul acesteia, Mario Fresh, nu a putut fi alături de ea. Cu toate acestea, a profitat de rețelele de socializare pentru a-i transmite public un mesaj din care să se vadă cât de mândru este de iubita lui.

Artistul a postat pe Instastory o imagine cu fiica Andreei Esca și a felicitat-o pentru reușită: „Mândru rău de tot. Bravo, Cap (n. red. porecla pe care i-a pus-o Alexiei Eram)”, a scris Mario Fresh.

Citește și:
Alexandru Pițurcă, declarații despre zvonurile conform cărora s-ar fi despărțit de Cristina Ich

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people