Alexia Eram și Mario Fresh, dezvăluiri despre viitorul relației lor. Ce decizie au luat cei doi

Alexia Eram și Mario Fresh au dezvăluit că au luat o decizie importantă în privința relației lor.

Alexia Eram și Mario Fresh, dezvăluiri despre viitorul relației lor. Ce decizie au luat cei doi

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi sunt îmrepună de câțiva ani, iar relația lor funcționează foarte bine. Cu toate că Alexia șiMarioau rămas rezervați în ceea ce privește căsătoria, cuplul a luat o decizie importantă pentru viitorul lor.

Alexia Eram și Mario Fresh, decizie importantă pentru relația lor

FiicaAndreei Escași artistul sunt tineri, însă știu ce își doresc de la viitorul lor. Cei doi formează un cuplu de ceva timp și se suțin reciproc în proiectele personale. De-a lungul timpului, fanii s-au întrebat când vor ajunge la altar, însă au rămas discreți în privința acestui răspuns. Cu toate acestea, Alexia și Mario au făcut marele anunț în timpul unui eveniment recent.

Alexia Eram și Mario Fresh știu ce își doresc de la relația lor și se vâd împreună în viitorul îndepărtat. Prezenți la un eveniment, cei doi au spus că își doresc să se căsătorească, însă nu au stabilit data. Cântărețul a declarat că s-ar putea să mai treacă puțin timp până când își vor uni destinele. De asemenea, Alexia a spus că își dorește să devină mireasă, însă nu pentru nuntă sau actul în sine, ci pentru că ține foarte mult la tradiții.

„Eu cred că la biserică trebuie să ajungi. Nu cred că ne leagă neapărat un act”, a declarat Mario Fresh.

„În fața lui Dumnezeu este mai corect. Cred că întărește o relație”, a adăugat Alexia Eram într-un reportaj difuzat de PRO TV., citată de Fanatik.

Astfel, cei doi își doresc cel mai mult să ajungă în fața altarului și să își oficializeze relația în fața lui Dumnezeu. Cu toate că nu ar neglija nici petrecerea sau birocrația de la starea civilă,Alexia Eramși Mario Fresh consideră că este mai important, întâi de toate, să se căsătorească religios. Aceștia au completat că mai au planuri profesionale și multe de realizat până când își vor uni destinele în fața prietenilor și familiei.

Citește și:
Zendaya este însărcinată? Ce a declarat actrița

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people