Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, mărturisiri despre intervenția chirurgicală prin care a trecut fiul lor

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au dezvăluit că fiul lor, Kadri, a trecut printr-o intervenție chirurgicală. 

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, mărturisiri despre intervenția chirurgicală prin care a trecut fiul lor

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează de mulți ani un cuplu. Fosta solistă a trupei HI-Q și actorul sunt căsătoriți din 2005 și au împreună trei copii, Sofia, Kadri și Roxana, cea din urmă fiind adoptată de cunoscutul cuplu.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au povestit faptul că fiul lor, Kadri, a trecut printr-o intervenție chirurgicală în urmă cu o lună. 

„În urmă cu o lună și jumătate, Kadri a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată. A fost cel mai greu moment din viața mea. Încă nu mă pot gândi la toate detaliile acelui moment fără să plâng”, a scris Dana Nălbaru pe contul personal de Instagram. 

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au vorbit într-un video din cadrul unei campanii umanitare realizate de Casa Ronald McDonald despre acest moment dificil prin care au trecut. Cei doi au precizat faptul că au aflat la ora 5 dimineața că fiul lor, Kadri, trebuie să intre în operație. 

„Noi am ajuns în spital și am aflat dimineața pe la ora 5 că băiețelul nostru trebuie să intre în operație. Nu ai timp să te pregătești pentru nimic”, a spus Dragoș Bucur. „Pentru mine, cel puțin, a fost un moment în care n-am știut încotro să mă duc, am fost complet pierdută”, a precizat artista.

„Pandemia asta a îngreunat reglementările interne și, odată intrat în spital, acolo rămâi”, a declarat actorul. „Nu am putut intra amândoi, a trebuit să intre unul singur. Eu am așteptat diagnosticul în mașină. În momentul în care băiețelul nostru dormea, veneam, mă schimbam, mă spălam, mâncam și mă duceam înapoi până să se trezească. Faptul că am putut să fiu alături de el tot timpul sunt absolut convinsă că a dus la vindecarea lui mult mai rapidă”, a adăugat Dana Nălbaru în același videoclip. 

Citește și:
Dan Bordeianu, imagini inedite alături de soția lui, Teodora și fiica lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people