Dan Bordeianu, imagini inedite alături de soția lui, Teodora și fiica lor

Dan Bordeianu se poate mândri cu o familie superbă. Actorul a împărtășit cu fanii mai multe imagini de colecție cu soția și fiica lor.

Dan Bordeianu, imagini inedite alături de soția lui, Teodora și fiica lor

Dan Bordeianu este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi, care însă a ales să își mențină viața personală departe de ochii publicului. Cu toate acestea, imaginile rare alături de soția lui, Teodora, și fiica lor, în vârstă de 5 ani, îi încântă pe fani de fiecare dată.

Dan Bordeianu, imagini adorabile cu fiica și soția lui

Când atingea culmile succesului în lumea filmelor și serialelor din România, actorul a ales să dispară pentru o perioadă îndelungată din lumina reflectoarelor. Dan Bordeianu a preferat să fie rezervat, iar fanii nu au știut nici măcar când s-a căsătorit cu partenera sa. Cei doi au o relație discretă și nu vorbesc despre familia lor în fața publicului.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

A post shared by Dan Bordeianu (@dan_bordeianu)

Cu toate acestea, pe contul său de Instagram, fostul iubit al Adelei Popescu are câteva imagini adorabile cu fiica sa. Micuța, în vârstă de 5 ani, apare în postările tatălui ei fie când se joacă, fie când este în brațele mamei sale.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

A post shared by Dan Bordeianu (@dan_bordeianu)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

A post shared by Dan Bordeianu (@dan_bordeianu)

Dan Bordeianu și soția lui, Teodora, s-au căsătorit în 2015. Evenimentul a fost ținut departe de ochii curioșilor, fiind unul privat și intim. După mai puțin de doi ani de când și-au unit destinele în fața altarului, soția actorului a adus-o pe lume pe fetița lor.

În prezent, actorul își continuă cariera în lumea filmului și teatrului. În urmă cu câteva zile, acesta a fost invitat în emisiunea „Vorbește lumea”, prezentată de fosta sa parteneră, Adela Popescu. Actorul a vorbit despre cel mai recent film al său, „Căutătorul de vânt”, unde interpretează rolul principal. Filmul are premiera în cinematografe pe 11 martie.

Citește și:
Adela Popescu, confesiuni despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „Nopți în care nu am dormit și am plâns…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people