Dan Bordeianu, declarații inedite la 15 ani de când a renunțat să mai apară în telenovele: „Poate mă apuc de altceva”

Dan Bordeianu a vorbit despre meseria sa de actor, la 15 ani de când a renunțat să mai joace în telenovele.

Dan Bordeianu, declarații inedite la 15 ani de când a renunțat să mai apară în telenovele: „Poate mă apuc de altceva”

Dan Bordeianu s-a remarcat datorită rolurilor pe care le-a interpretat în mai multe telenovele românești. Cu toate că era printre cele mai îndrăgite figuri pe micile ecrane, fostul iubit alAdelei Popescua renunțat să mai joace în astfel de seriale și s-a concentrat pe teatru.

Dan Bordeianu, despre bucuria de a juca pe scenă

Actorula avut roluri cu greutate în seriale precum „Numai iubirea” sau „Lacrimi de iubire.” Într-un interviu acordat Antena Stars, Dan Bordeianu a precizat că nu îi place să vorbească despre meseria lui la nivel de carieră, ci a făcut totul din dragoste pentru actorie.

Recent, actorul a spus că nu a fost nevoit să facă sacrificii pentru meseria sa și nu a renuțat la nimic în numele profesiei. Toate rolurile sale au fost jucate din suflet și s-a implicat cât de mult a putut pentru proiectele sale. Acum, Dan Bordeianu este actor pe scena teatrului, lăsând experiența serialelor în urmă.

„Nu îmi place să vorbesc de meseria mea ca fiind o carieră. Este meseria mea, sunt actor. Mâine nu știu ce o să fac. Poate mă apuc de altceva. Nu vorbesc în termeni de carieră. Sacrificiile devin valabile în momentul în care ai ceva de la care să renunți. Eu n-am renunțat la nimic. Am făcut totul cu tot sufletul. Și am avut și norocul să-mi placă și nu consider că am făcut sacrificii”, a spus el la Antena Stars, potrivit Spynews.

Dan Bordeianu nu și-a planificat niciodată să devină actor

Dan Bordeianua declarat în mod surprinzător că nu și-a dorit niciodată să fie actor, ci doar s-a pregătit pentru a intra la facultate. Ulterior, a apărut dragostea pentru scenă și a devenit printre cei mai apreciați.

„Nu mi-am dorit să fiu actor. M-am trezit să fiu actor. M-am pregătit două săptămâni pentru facultate. Abia după ce am intrat m-am trezit la ce mă înham și încet, încet s-a văzut ceea ce vedeți cu toții”, a mai spus acesta.

De asemenea, Dan Bordeianu a dorit să se desprindă de viața agitată din București și s-a retras cu familia sa într-o casă în afara Capitalei. Acesta postează imagini pe rețelele de socializare în timp ce petrece timp de calitate cu fiica lui, cu care se joacă în grădină. Totodată, acesta și-a găsit și un hobby, lucrând cu lemn pentru a realiza sculpturi sau piese de mobilier.

Citește și:
O imagine cu Regina Letizia a Spaniei a ajuns virală. Care este motivul

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people