O imagine cu Regina Letizia a Spaniei a ajuns virală. Care este motivul

Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie Mango în valoare de 75 de dolari.

O imagine cu Regina Letizia a Spaniei a ajuns virală. Care este motivul

Regina Letizia a Spaniei a participat la cea de-a 30-a întâlnire a Consiliului Royal Board of Trustees on Disability. Așa cum ne-a obișnuit, soția Regelui Felipe a avut o apariție elegantă, purtând o rochie lungă în nuanțe de alb și de negru.

Întâlnirea a luat însă o turnură neașteptată atunci când Letizia i-a înmânat Inmaculadei Vivas Teson premiul Reina Letizia 202. Cele două purtau aceeași rochie Mango (în valoare de 75 de dolari), fapt ce a stârnit amuzamentul întregii săli. La fel de amuzate de situație au fost și Regina Letizia și Inmaculada Vivas Teson, care au râs copios și s-au strâns în brațe.

Nu este însă pentru prima oară când Regina Letizia a Spaniei poartă o rochie ce aparține unui brand mass market. În toamna anului trecut, Regina a participat alături de soțul său, Regele Felipe, la o cină oficială ce a avut loc în Suedia, unde a purtat o rochie H&M, pe care a accesorizat-o cu o tiara, un clutch metalic și o jachetă din catifea neagră.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În primăvara anului an, Regina Letizia a Spaniei a participat la o strângere de fonduri pentru Crucea Roșie în Madrid, unde, din nou, a purtat o rochie ce aparține unui brand mass market. Rochia midi cu imprimeu floral pe care aceasta a ales-o pentru eveniment era Zara si costa 90 de dolari. În plus, regina a mai integrat această rochie și în alte ținute din trecut, mai exact pe 17 iulie 2020 când a vizitat Muzeul Guggenheim din Bilbao și pe 17 octombrie 2017, când a participat la un eveniment ce a avut loc la Palatul Zarzuela din Madrid.

Regina Letizia a Spaniei este recunoscută pentru faptul că poartă deseori în cadrul evenimentelor publice piese ale brandurilor fast fashion și că mereu are o apariție impecabilă. Nu este singura membră a unei familii regale care poartă de mai multe ori același articol vestimentar. Este și cazul lui Kate Middleton, care a vizitat o fermă din nord-estul Angliei, Manor Farm, și a purtat o pereche de cizme din piele până la genunchi Penelope Chilvers, în valoare de 475 de lire sterline, pe care le-a mai integrat și în alte ținute din trecut și care se află în garderoba acesteia de mai bine de 10 ani.

Citește și:
Prințesa Charlene de Monaco, primul eveniment public de când s-a întors în Monaco

Foto: Profimedia, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video